Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4911

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 4 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

25,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4911: De veelzijdige zelf-inktende stempel

Stempel Trodat Printy 4911, serie 4.0, zelfinktend met klein afdrukformaat van 38x14 mm, geschikt voor max. 4 regels. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw kussentje is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. T.z.t. kunt u, als de tekst gewijzigd zou moeten worden, gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang dan ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingedeukt is op de oude tekst. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf te vorm te geven. Vervolgens krijgt u een drukproef en kunt u de stempel bestellen.

 

 

Printy 4911, met stempelplaatjes en ingebouwd inktkussentje

Ontdek de ongeëvenaarde Trodat Printy 4911, de perfecte keuze voor al je stempelbehoeften. Of je nu een professional bent die dagelijks documenten stempelt of iemand die af en toe een stempel nodig heeft, deze stempel zal je zeker bekoren. In deze informatieve tekst laten we je kennismaken met de Trodat Printy 4911. We bespreken het afdrukformaat, de levendige inktkleuren en het duurzame waterbasis inktkussen. Bovendien kun je eenvoudig het tekstplaatje vervangen als de tekst niet meer correct is. Met een indrukwekkende levensduur van 4000 tot 7000 afdrukken, biedt deze stempel langdurig stempelplezier.

De Trodat Printy 4911 onderscheidt zich door zijn compacte formaat met een afdrukformaat van 38 x 14 mm. Dit maakt hem perfect voor het stempelen van essentiële informatie, zoals namen of korte berichten. Dankzij de scherpe en duidelijke afdrukken zullen je boodschappen altijd opvallen op elk document.

Met een scala aan kleuropties voor de inktkussens kun je de Trodat Printy 4911 aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Kies uit klassieke kleuren zoals zwart, rood, blauw, groen en paars om je stempelafdrukken een uniek en opvallend karakter te geven. Daarnaast is de inkt op waterbasis, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken op je belangrijke documenten.

Het vervangen van het tekstplaatje van de Trodat Printy 4911 is een fluitje van een cent. Als je tekst niet langer accuraat is of je een nieuwe boodschap wilt stempelen, hoef je alleen maar het tekstplaatje te wisselen. Dit bespaart tijd en kosten, aangezien je geen geheel nieuwe stempel hoeft aan te schaffen. Met deze handige functie kun je je stempel eenvoudig aanpassen aan veranderende behoeften.

 

Trodat 4911, zie ook de rest van de Printy familie

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de Trodat Printy 4911. Het inktkussen gaat gemiddeld 4000 tot 7000 afdrukken mee, afhankelijk van je gebruikspatroon. Je kunt dus langdurig vertrouwen op deze stempel voordat het inktkussen vervangen moet worden. Bovendien is de stempel zelf vervaardigd van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een betrouwbare prestatie gedurende lange tijd.

Of je nu de Trodat Printy 4911 of een vergelijkbaar model zoekt, wij bieden een uitgebreid assortiment stempels aan die voldoen aan al je behoeften. Met onze hoogwaardige stempels, inclusief de Trodat 4911 en andere Printy-modellen, ben je verzekerd van een optimale stempelervaring.

Kortom, de Trodat Printy 4911 is de veelzijdige zelf-inktende stempel die je nodig hebt. Met zijn compacte formaat, scherpe afdrukken, levendige inktkleuren en duurzaamheid zal deze stempel je nooit teleurstellen. Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte stempel voor al je stempelwerkzaamheden.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4911

Inktkussentje Trodat Printy 4911

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.