Trodat Printy 4910

Trodat Printy 4910

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 3 regels eigen tekst.

Afdrukformaat: 26 x 9mm

21,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4910: De Zelf-Inktende Stempel voor Duurzaam Afdrukken

Stempel Trodat Printy 4910, serie 4.0, zelfinktend met klein afdrukformaat van 26x9 mm, geschikt voor max. 3 regeltjes. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw kussentje is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. T.z.t. kunt u, als de tekst gewijzigd zou moeten worden, gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingesleten is op de vorige tekst.

 

Trodat 4910, zelf-inktende stempel

De Trodat Printy 4910 is een innovatieve zelf-inktende stempel die bekend staat om zijn duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze stempel is speciaal ontworpen voor mensen die regelmatig afdrukken maken en behoefte hebben aan een betrouwbare en efficiënte oplossing. Met de Trodat Printy 4910 kunt u snel en gemakkelijk afdrukken maken zonder gedoe met aparte inktkussens.

Een van de opvallende kenmerken van de Trodat Printy 4910 is het afdrukformaat. Deze stempel heeft een compact formaat van 26 x 9 mm, waardoor het perfect is voor het stempelen van namen, initialen, datumstempels, en andere korte teksten. De grootte maakt het ideaal voor het markeren van documenten, enveloppen, formulieren, en meer.

De Trodat Printy 4910 biedt ook een scala aan kleuren inktkussens om uit te kiezen. Of u nu een opvallende rode afdruk wilt of een meer formele zwarte afdruk, er is een kleur beschikbaar die bij uw behoeften past. Het inktkussen van de Trodat Printy 4910 is gevuld met inkt op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor scherpe en heldere afdrukken, maar ook milieuvriendelijk is. Deze inkt op waterbasis is veilig te gebruiken en droogt snel, waardoor vlekken en vegen worden voorkomen.

Een ander voordeel van de Trodat Printy 4910 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer juist is of als u een andere tekst wilt afdrukken, kunt u eenvoudig het tekstplaatje verwijderen en vervangen door een nieuw plaatje. Dit maakt de Trodat Printy 4910 een flexibele en aanpasbare oplossing voor verschillende toepassingen.

Wat betreft de duurzaamheid, het inktkussentje van de Trodat Printy 4910 gaat lang mee. Het is geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Dit betekent dat u niet regelmatig het inktkussen hoeft te vervangen, wat kostenbesparend en milieuvriendelijk is.

 

Printy 4910, een goede keuze

In het kort, de Trodat Printy 4910 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een zelf-inktende stempel van hoge kwaliteit. Met zijn compacte formaat, diverse kleuren inktkussens op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, biedt deze stempel veelzijdigheid en gemak. Of u nu documenten wilt markeren, enveloppen wilt adresseren of uw handtekening wilt zetten, de Trodat Printy 4910 staat garant voor scherpe, duidelijke en duurzame afdrukken.

Bestel vandaag nog uw Trodat Printy 4910 en ontdek zelf de voordelen van deze zelf-inktende stempel. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en duurzame prestaties is de Trodat Printy 4910 de ideale keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Of u nu een drukke professional bent die regelmatig documenten moet stempelen of gewoon op zoek bent naar een handige manier om uw persoonlijke papierwerk te organiseren, de Trodat Printy 4910 zal zeker aan uw behoeften voldoen. Met het compacte formaat past hij gemakkelijk in uw hand en kunt u snel en nauwkeurig afdrukken maken.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4910

Inktkussentje Trodat Printy 4910

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.