Trodat Printy 4914

Trodat Printy 4914

Veel voorkomende zelfinktende stempel max 6 regels.

Afdrukformaat: 63 x 25mm

39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4914: De veelzijdige zelf-inktende stempel voor perfecte afdrukken

De Trodat Printy 4914 stempel is zelf-inktend en heeft een afdrukformaat van 63x25 mm. Hij kan maximaal 6 regels bevatten. Het ingebouwde stempelkussentje gaat lang mee en kan eenvoudig worden vervangen. Extra kussentjes kunnen apart worden besteld. De stempel gebruikt inkt op waterbasis en is geschikt voor gebruik op (niet glad) papier. Als u de tekst wilt wijzigen, kunt u gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vergeet niet het inktkussentje te vervangen, omdat het oude kussentje de vorige tekst bevat. Gebruik onze handige ontwerpmodule om uw eigen stempel vorm te geven. U ontvangt een drukproef voordat u de stempel kunt bestellen.

 

Trodat 4914, veelzijdigheid en de onberispelijke prestaties

Sta versteld van de veelzijdigheid en de onberispelijke prestaties van de Trodat Printy 4914, de ultieme zelf-inktende stempel die voldoet aan al je behoeften. Of je nu een professional bent die belangrijke documenten wil markeren of een creatieve geest die een persoonlijke touch aan papierwerk wil geven, deze stempel is jouw ideale metgezel. Ontdek de unieke kenmerken die de Trodat Printy 4914 onderscheiden en maak van elke afdruk een meesterwerk.

Met een afdrukformaat van 38 x 14 millimeter biedt de Trodat Printy 4914 voldoende ruimte om essentiële informatie over te brengen. Voeg met gemak bedrijfsnamen, contactgegevens of speciale boodschappen toe aan diverse documenten. Of het nu gaat om kantoorwerk, archivering of creatieve projecten, deze stempel levert keer op keer scherpe, duidelijke en professionele afdrukken.

De Trodat Printy 4914 valt op door de keuze aan inktkleuren voor de inktpatronen. Kies voor de klassieke en tijdloze elegantie van zwarte inkt of voeg een vleugje persoonlijkheid toe met rode, blauwe of groene inkt. Bovendien is de inkt op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor levendige kleuren, maar ook milieuvriendelijk is. Maak indruk en draag bij aan een duurzamere wereld met elke afdruk.

Een van de handige eigenschappen van de Trodat Printy 4914 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als je boodschap verandert, hoef je alleen maar het tekstplaatje aan te passen in plaats van een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Dit bespaart tijd, geld en zorgt ervoor dat je altijd de juiste boodschap kunt communiceren.

Duurzaamheid staat centraal bij de Trodat Printy 4914. Het hoogwaardige inktkussentje kan tot wel 4000 tot 7000 afdrukken meegaan, wat betekent dat je langdurig kunt genieten van consistente resultaten zonder het kussentje te vervangen. Ga efficiënt te werk en vertrouw op de duurzaamheid van deze stempel voor al je stempelbehoeften.

Of je nu een veeleisende professional bent die dagelijks stempels gebruikt of een enthousiaste creatieveling die papierwerk personaliseert, de Trodat Printy 4914 is de ideale keuze. Met zijn veelzijdigheid, opvallende inktkleuren op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje te wijzigen, biedt deze stempel alle functionaliteit die je nodig hebt.

 

Printy 4914, bestel vandaag nog

Laat de Trodat Printy 4914 je inspireren en maak elke afdruk een meesterwerk. Bestel vandaag nog je eigen exemplaar en ontdek zelf de kracht van deze veelzijdige zelf-inktende stempel. Laat je creativiteit de vrije loop en maak indruk met elke afdruk die je maakt.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4914

Inktkussentje Trodat Printy 4914

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 59x22mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.