Stempelen op papieren zakken en dozen

Stempelen op papieren tassen en kartonnen verpakkingen

Bij het stempelen op kraftpapier, kartonnen dozen, doggybags en papieren tassen vindt u bij ons de geschikte stempels van toonaangevende merkfabrikanten. Gebruik hiervoor bij voorkeur de grote handstempels. Alle modellen overtuigen door hun hoge kwaliteit van materiaal en vakmanschap. Ze zorgen voor een duidelijk en schoon stempelbeeld. Zo kunt u moeiteloos stempelen op kraftpapier en papieren tassen.

Bovendien bieden we een breed scala aan stempelinkten, stempelkussens en andere accessoires. Hieronder vindt u meer informatie over het stempelen op papieren tassen en het stempelen op kraftpapier. 

 1. Stempelkussen Top!Pad type 2

  Het beste stempelkussen voor inktsoorten op olie, water-en alcoholbasis, 22,5x16,1cm.

  Nog te vullen met 30gr inkt.

  73,37
 2. Stempelkussen Top!Pad type 3

  Het beste stempelkussen voor inktsoorten op olie, water-en alcoholbasis, 31x24cm

  Nog te vullen met 66gr inkt.

  99,16
 3. Coloris 8080 P
  Coloris 8080 P

  Stempelinkt voor veel toepassingen, w.o. stempelen op (craft)zakken/tassen en onbedrukte dozen.

  14,02
 4. Noris 191
  Noris 191

  Noris 191 voor op Craft zakken, papier, textiel, verschillende kunststoffen, hout elektronica en metaal.

  5,77
 5. Noris 199
  Noris 199

  Noris 199 voor op Craft papier, kunststof, metaal, steen, gelakt hout, elektronica en autobanden.

  12,45
 6. StazOn stempelkussen
  StazOn Stempelkussen

  StazOn stempelkussen voor zeer snelle droging op poreuze en niet poreuze oppervlakten. Ook NIX18 inkt.

  11,83
 7. Stempelinkt StazOn
  Stempelinkt StazOn

  Stempelinkt alleen voor de StazOn stempelkussens.

  6,22
 8. cleaner StazOn
  Cleaner StazOn

  Cleaner voor het reinigen van stempels

  7,22
 9. Complete Swingstempel set 200x260 mm
  Complete Swingstempel set 140x200 mm

  Grote Swingstempel met stempelinkt 191 en stempelkussen Toppad 2

 10. Complete Swingstempel set 200x260 mm
  Complete Swingstempel set 200x260 mm

  Grote Swingstempel met stempelinkt 191 en stempelkussen Toppad 3

Stempelen op papieren zakken en dozen

Stempelen op papieren tassen en kartonnen verpakkingen

Bij het stempelen op kraftpapier, kartonnen dozen, doggybags en papieren tassen vindt u bij ons de geschikte stempels van toonaangevende merkfabrikanten. Gebruik hiervoor bij voorkeur de grote handstempels. Alle modellen overtuigen door hun hoge kwaliteit van materiaal en vakmanschap. Ze zorgen voor een duidelijk en schoon stempelbeeld. Zo kunt u moeiteloos stempelen op kraftpapier en papieren tassen.

Bovendien bieden we een breed scala aan stempelinkten, stempelkussens en andere accessoires. Hieronder vindt u meer informatie over het stempelen op papieren tassen en het stempelen op kraftpapier. 

 

Stempel categorieën voor stempelen op zakken en dozen

Voor het stempelen op papieren tassen, kraftpapier, doggybags, kartonnen dozen en boxen heeft u niet alleen de geschikte houten stempels op groot formaat nodig, maar ook speciale stempelinkten en stempelkussens. Als de ondergrond van karton of papier is, zijn inkt op alcoholbasis geschikt. Om te voorkomen dat ze te snel verdampen in het stempelkussen, moet u het TopPad gebruiken. Met deze uitrusting is het moeiteloos mogelijk om te stempelen op papieren tassen, doggybags, kraftpapier, kartonnen dozen en boxen. Op deze manier kunnen fabrikanten en eigenaars hun verpakkingsmaterialen eenvoudig, decoratief en effectief markeren.

 

Stempelen op kartonnen dozen

Verpakkingen in de vorm van elegante dozen en kartonnen dozen winnen aan populariteit. Voor het stempelen op dozen en kartonnen verpakkingen hebben we hier in de winkel de juiste stempels en stempelinkten voor u beschikbaar. Veel stempelmodellen kunnen eenvoudig en snel zelf worden ontworpen.

U kunt niet alleen het formaat en de grootte bepalen, maar ook cijfers en tekst toevoegen. Bovendien is het mogelijk om eigen afbeeldingen en logo's te importeren. Elk ontwerp wordt nauwkeurig uitgevoerd met behulp van moderne technologie. Op deze manier krijgt u een op maat gemaakte stempel voor het stempelen op dozen en kartonnen verpakkingen.

 

Veelzijdige verpakkingsstempels

Hier kunt u kiezen uit een breed assortiment moderne en hoogwaardige verpakkingsstempels. Voor het stempelen op kraftpapier, papieren tassen en kartonnen dozen hebben we de ideale oplossingen beschikbaar.

Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment stempelkussens in verschillende formaten, stempelinkten en accessoires. Met een complete uitrusting kunt u perfect stempelen op kraftpapier. De inkt hecht goed en vlekt niet.

 

Papieren tassen bedrukken goedkoop

Bent u op zoek naar een voordelige manier om papieren tassen te bedrukken? Bij ons vindt u betaalbare oplossingen voor het bedrukken van papieren draagtassen. Met behulp van onze hoogwaardige stempels en speciale inkt kunt u uw eigen ontwerpen en logo's op papieren tassen stempelen.

Dit biedt een kosteneffectieve en gepersonaliseerde manier om uw merk of boodschap te promoten. Of het nu gaat om een evenement, een winkel of een bedrijf, papieren tassen bedrukt met uw logo trekken de aandacht en dienen als een effectieve vorm van marketing.

 

Stempel op papieren tassen

Een stempel op papieren tassen is een veelzijdige en praktische manier om uw tassen te personaliseren. Met een stempel kunt u gemakkelijk uw logo, merknaam of een speciale boodschap op de tassen aanbrengen. Of u nu kleine cadeautassen wilt markeren of grote draagtassen met uw bedrijfsnaam wilt voorzien, een stempel biedt een snelle en efficiënte oplossing. Met de juiste stempelinkt kunt u een duidelijk en duurzaam stempelbeeld op de tassen creëren, waardoor uw merk opvalt bij uw klanten.

Stempel op papieren zakken

Naast papieren tassen van kraft papier kunnen ook papieren zakken worden voorzien van een stempel. Papieren zakken zijn een populair en milieuvriendelijk alternatief voor plastic zakken. Door een stempel op papieren zakken aan te brengen, kunt u ze personaliseren en uw merkidentiteit versterken.

Of het nu gaat om lunchzakken, cadeauzakken of zakken voor retaildoeleinden, een stempel biedt een flexibele en kosteneffectieve manier om ze te bedrukken. Met de juiste stempelinkt en een duidelijk ontwerp kunt u uw papieren zakken transformeren in promotiemateriaal dat uw merk vertegenwoordigt.

 

Stempelinkt voor op dozen

Voor het stempelen op kartonnen dozen heeft u geschikte stempelinkt nodig die een goede hechting en duurzaamheid biedt. In onze winkel vindt u een breed scala aan stempelinkten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op karton. Deze inkt droogt snel, vlekt niet en blijft langdurig zichtbaar op de oppervlakte van de dozen.

Of u nu producten verzendt, opslaat of presenteert, met de juiste stempelinkt kunt u belangrijke informatie, zoals uw bedrijfsnaam, logo of barcodes, op de dozen stempelen. Dit helpt bij het identificeren en organiseren van de inhoud, het vergemakkelijken van het logistieke proces en het versterken van uw merk.

 

Papieren tas met logo

Een bedrukte tas met uw logo is een krachtig marketinginstrument dat uw merk op een opvallende manier kan promoten. Bij ons kunt u terecht voor het bedrukken van tassen met uw logo. Of het nu gaat om papieren tassen, katoenen tassen of draagtassen van andere materialen, wij bieden verschillende bedrukkingsopties om aan uw behoeften te voldoen.

Met behulp van hoogwaardige stempels en speciale inkt kunt u uw logo nauwkeurig en duurzaam op de tassen aanbrengen. Een tas met uw logo is niet alleen functioneel voor uw klanten, maar dient ook als een wandelend reclamebord dat uw merk onder de aandacht brengt bij een breder publiek.

Kortom, stempelen op papieren tassen, kartonnen dozen en andere verpakkingsmaterialen biedt een kosteneffectieve en gepersonaliseerde manier om uw merk te promoten, belangrijke informatie te markeren en uw verpakkingen te onderscheiden.

Met de juiste stempels, stempelinkten en accessoires kunt u eenvoudig en professioneel stempelen op verschillende oppervlakken. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel en profiteer van betaalbare prijzen en snelle verzending. Maak van uw verpakkingen en tassen een unieke weerspiegeling van uw merk met stempelen en bedrukken.