Stempel toepassingen

Niet alle stempels zijn geschikt voor elke toepassing. Afhankelijk van het type en het te stempelen materiaal heeft u speciale stempelmodellen en in sommige gevallen speciale stempelinkt nodig. Beide zijn te vinden in het assortiment van onze online shop.

Stempel toepassingen

Niet alle stempels zijn geschikt voor elke toepassing. Afhankelijk van het type en het te stempelen materiaal heeft u speciale stempelmodellen en in sommige gevallen speciale stempelinkt nodig. Beide zijn te vinden in het assortiment van onze online shop.

Moderne en veelzijdige stempels voor elk doel

Ontdek hier een ruime keuze aan moderne en praktische stempels voor verschillende toepassingen. Wij maken stempels van topmerken maar ook speciale stempels. In het assortiment kunt u zowel terugvallen op handstempels als zelf-inktende stempels.

We hebben tevens een uitgebreide keuze in inkten voor iedere toepassing. Hieronder leest u meer over onze stempelmodellen voor verschillende stempel toepassingen.

Hier in onze online shop kunt u, van bekende merkfabrikanten zoals Trodat, Colop en Reiner, stempels laten maken voor een breed scala aan stempel toepassingen.

Voor regelmatig gebruik raden wij de modellen uit de Trodat Printy, Colop Printer serie aan.

Voor frequent gebruik of gebruik in een magazijn of werkplaats raden wij de Trodat Professional en Colop Experts aan. Deze stempels zijn sterk en duurzaam. Ze zijn ook handig en praktisch in gebruik.

Bent u begaan met het milieu, kijk dan naar onze milieuvriendelijke Green Line stempels.

Handstempels met speciale en sneldrogende inkt maken het stempelen op glad papier mogelijk.

Bij onze handstempels en zelf inktende stempels kunt u natuurlijk gewoon standaard papier gebruiken om op te stempelen.

 

Ontwerp je eigen speciale stempel

Hier in de winkel heeft u de mogelijkheid om stempels naar eigen idee te ontwerpen. U kunt tekstelementen invoegen en uw eigen afbeeldingen en logo's uploaden. De stempelplaatjes worden door ons nauwkeurig gegraveerd met één van onze lasermachines.

Kwaliteitsstempels voor verschillende toepassingen

Ook voor speciale ondergronden vindt u hier in de shop geschikte stempels en inkten.

Met sneldrogende inkt in combinatie met het TopPad stempelkussen markeer je dozen en papieren zakken perfect met onze ( grote) handstempels.

Gebruik de speciale inkten uit ons assortiment voor:

  • gebruik in de textiel- en voedingsindustrie.
  • voor het markeren en identificeren van hout
  • en nog vele andere ondergronden

 

Daarnaast vindt u hier ook eersteklas nummerstempels, boekhoudstempels, duikstempels en ex-libriszegels

Ontdek het uitgebreide assortiment universele en speciale stempels voor verschillende toepassingsgebieden. Profiteer van topkwaliteit, lage prijzen en snelle verzending.