Eierstempels: Een creatieve manier om je eieren te versieren

Een eierstempel is een uniek en veelzijdig hulpmiddel dat je kunt gebruiken om je eieren op een leuke en creatieve manier te versieren. Of je nu thuis bent, een bed & breakfast runt of een hotel beheert, met een eierstempel kun je je gasten elke ochtend verwelkomen met een vrolijk bestempeld eitje.

Daarnaast kun je je partner verrassen met een stempelopdruk zoals "Ei love you" of een andere lieve of grappige tekst, zelfs op Valentijnsdag. Bij Van Verhees Stempels kun je hoogwaardige eierstempels en eierinkt bestellen om aan de slag te gaan met het versieren van eieren.

 1. Handstempel Ø 18 mm
  Handstempel Ø 18 mm

  Handstempel voor maximaal 4 regels.

 2. Handstempel 20x20 mm
  Handstempel 20x20 mm

  Handstempel voor maximaal 5 regels.

 3. Noris 170
  Noris 170

  Stempelinkt Noris 170 voor op eieren.

  34,33
 4. Uni Pad III
  Uni Pad III

  Uni Pad III ongedrenkt inktkussen voor speciale Noris inkten w.o. oliehoudende inkten.

  35,16

Eierstempels: Een creatieve manier om je eieren te versieren

Een eierstempel is een uniek en veelzijdig hulpmiddel dat je kunt gebruiken om je eieren op een leuke en creatieve manier te versieren. Of je nu thuis bent, een bed & breakfast runt of een hotel beheert, met een eierstempel kun je je gasten elke ochtend verwelkomen met een vrolijk bestempeld eitje.

Daarnaast kun je je partner verrassen met een stempelopdruk zoals "Ei love you" of een andere lieve of grappige tekst, zelfs op Valentijnsdag. Bij Van Verhees Stempels kun je hoogwaardige eierstempels en eierinkt bestellen om aan de slag te gaan met het versieren van eieren.

Een ei stempelen, hoe doe je dat?

Het proces van het stempelen van een ei is moet moeilijk en vereist slechts een paar eenvoudige stappen. Allereerst moet je het ei voorzichtig koken en laten afkoelen. Zorg ervoor dat het ei volledig droog is voordat je begint met het stempelen. Vervolgens dep je de stempel op het stempelkussen met de eierinkt Noris 170. Druk de eierstempel voorzichtig op het ei en houd deze een paar seconden stevig vast om de inkt goed over te brengen. Draai in 1x je afdruk met de ronding van het ei mee. Verwijder de stempel en laat het ei drogen. Zo eenvoudig is het! Je kunt eierstempels gebruiken om individuele eieren te versieren of ze zelfs gebruiken om patronen of ontwerpen te maken op een mandje met eieren voor speciale gelegenheden zoals Pasen.

 

Datumstempel eieren

Naast het decoreren van eieren met leuke afbeeldingen en teksten, kun je ook een datumstempel gebruiken om de datum op een ei te markeren. Dit is vooral handig als je meerdere eieren hebt en wilt weten wanneer ze zijn gekookt. Met een datumstempel voor eieren kun je de dag en maand stempelen, zodat je altijd precies weet wanneer de eieren zijn bereid. Het is een geweldige manier om de versheid van je eieren bij te houden en te voorkomen dat je oudere eieren per ongeluk consumeert.

 

Eierstempels bestellen

Bij Van Verhees Stempels begrijpen we dat kwaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn bij het kiezen van eierstempels. Daarom bieden we alleen stempels aan die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, zoals voedselveilige inkten. Dit zorgt ervoor dat de stempels veilig zijn voor gebruik op eieren en dat de inkt niet vervaagt of vlekt.

Eierstempels bestellen via onze website is eenvoudig en handig. Je kunt gemakkelijk de eierstempel van je keuze vinden die het beste bij jouw smaak en behoeften past. Bij elke stempel staat een gedetailleerde beschrijving, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende kleuren eierinkt om je ontwerpen echt tot leven te laten komen.

We streven naar een snelle levering, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met het versieren van je eieren. Onze website biedt ook een veilige betaalomgeving, zodat je met een gerust hart je bestelling kunt plaatsen. Mocht je nog vragen hebben over onze producten of het bestelproces, dan staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

 

Eieren versieren met stempels

Het versieren van eieren met stempels beperkt zich niet alleen tot Pasen. Het is een creatieve activiteit die het hele jaar door plezier kan brengen. Thuis kun je je gezin en vrienden verrassen met unieke en persoonlijke eieren bij speciale gelegenheden, zoals b.v. verjaardagen. Bed & breakfasts en hotels kunnen hun gasten een bijzondere ervaring bieden door elke ochtend vrolijk bestempelde eitjes op tafel te zetten.

Met eierstempels kun je eieren omtoveren tot kleine kunstwerkjes. Voeg inspirerende citaten toe, creëer kleurrijke patronen of maak grappige en speelse ontwerpen. Laat je creativiteit de vrije loop en verras je dierbaren met unieke eiercreaties.

Maak van elk ontbijt een feest

Het versieren van eieren met stempels biedt eindeloze mogelijkheden om van elk ontbijt een feest te maken. Bed & breakfasts en hotels kunnen hun gasten elke ochtend verrassen met een ander thema of een uniek ontwerp op de eieren. Denk aan speciale gelegenheden zoals Kerstmis, Halloween, verjaardagen of zelfs lokale evenementen. Gasten zullen versteld staan van de creativiteit en aandacht voor detail.

Daarnaast kunnen eierstempels ook worden gebruikt om de naam van de gasten op de eieren te stempelen. Dit voegt een persoonlijk tintje toe aan het ontbijt en maakt het nog specialer. Gasten zullen zich gewaardeerd en welkom voelen bij het zien van hun ei.

Voor thuisgebruik bieden eierstempels een leuke en interactieve activiteit voor het hele gezin. Laat kinderen hun eigen ontwerpen maken en laat ze trots hun kunstwerken presenteren tijdens het ontbijt. Het is een geweldige manier om creativiteit aan te moedigen en gezinsbanden te versterken.

 

Kies jouw perfecte eierstempel

Bij het kiezen van een eierstempel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit, duurzaamheid en het ontwerp van de stempel. Van Verhees Stempels biedt een breed scala aan hoogwaardige eierstempels die voldoen aan deze criteria. Uiteraard kies je in het geval van een ei stempel voor een handstempel met een los stempelkussen met de speciale ei inkt Noris 170.

Daarnaast is het ook belangrijk om eierinkt van goede kwaliteit te gebruiken om ervoor te zorgen dat de afdrukken helder en levendig zijn. Van Verhees Stempels biedt ook eierinkt in verschillende kleuren, zodat je jouw ontwerpen kunt aanpassen aan elke gelegenheid.

 

Bestel nu jouw eierstempels

Ben je klaar om jouw ontbijt een creatieve boost te geven? Bezoek onze website Van Verhees Stempels en bestel vandaag nog jouw eierstempels en eierinkt. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het versieren van eieren en maak van elke ochtend een speciaal moment.

Of je nu een bed & breakfast runt, een hotel beheert of gewoon thuis wilt genieten van een uniek ontbijt, eierstempels zijn de perfecte toevoeging. Verwelkom je gasten met vrolijk bestempelde eitjes, verras je partner met een lieve of grappige boodschap en creëer blijvende herinneringen met je gezin.

Kies Van Verhees Stempels als jouw betrouwbare leverancier van hoogwaardige eierstempels. Bestel vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop gaan!

 

Tenslotte: Noris 170 eierinkt is een hoogwaardige inkt speciaal ontworpen voor het stempelen van eieren. Het biedt heldere en levendige kleuren op eierschalen. De inkt is voedselveilig en vervaagt niet tijdens het koken. Het is echter wel handiger om je ei te bestempelen NA het koken.

Noris 170 eierinkt is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor je snel aan de slag kunt met het versieren van je eieren. Het is de perfecte keuze voor het creëren van kleurrijke en feestelijke ontwerpen op elk ei.