Stempels laten maken

Bij ons kunt u stempels naar uw wensen laten maken - snel en van uitstekende kwaliteit. Wij vervaardigen zowel stempels in grote aantallen als enkele stuks. Vrijwel elke stempel kunt u door ons laten maken. Naast een grote keuze aan standaard modellen maken wij ook gepersonaliseerde stempel op maat.

Stempels laten maken

Bij ons kunt u stempels naar uw wensen laten maken - snel en van uitstekende kwaliteit. Wij vervaardigen zowel stempels in grote aantallen als enkele stuks. Vrijwel elke stempel kunt u door ons laten maken. Naast een grote keuze aan standaard modellen maken wij ook gepersonaliseerde stempel op maat.

Persoonlijke stempels laten maken voor beroepen

Onze grote keuze aan stempels voorzien in iedere toepassing voor productie, handel, industrie en de dienstverlenende sector. U kunt bijvoorbeeld een kantoorstempel bestellen voor levering, goederenontvangst, magazijn, personeelszaken en boekhouding. U kunt uw stempel zelf online vormgeven maar voor bepaalde beroepen vindt u hier extra voorbeelden:

  • IPPC-stempel
  • apotheken
  • boekhouding
  • kleinhandel
  • verpakkingsstempel
  • vertaler stempel
  • deurwaarder

 

Stempel laten maken met eigen ontwerp

Als u een kantoorstempels wilt bestellen, kunt u hier in de online shop kiezen uit een ruim assortiment. Wij hebben alle stempels van de topmerken Colop en trodat. In onze shop kunt u niet alleen een kantoorstempel bestellen, maar heeft u ook toegang tot een breed scala aan accessoires, reserve onderdelen en stempelkussens in verschillende kleuren.

Online kunt u de stempelplaat stempel van uw keuze zelf ontwerpen. Bepaal eerst het formaat. Start dan met het ontwerpen van de stempelplaat. Eigen lettertypen en tekstelementen kunnen worden gebruikt, evenals afbeeldingen en logo's.

Het is van belang dat de geïmporteerde afbeeldingen of bestanden een minimale resolutie van 300 dpi hebben en in zwart-wit zijn. Bekijk het afdrukvoorbeeld en laat vervolgens uw kantoorstempel produceren.

Met behulp van een lasermachine kunnen we stempels produceren die voldoen aan hoge kwaliteitseisen - en dat tegen een redelijke prijs. Omdat we onze bedrijfsstempels direct in onze stempelfabriek in Eindhoven produceren, zijn de lijnen kort en kunnen we uw bestelling meestal dezelfde dag al verzenden.

Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring waardoor u bij ons aan het juiste adres bent om uw stempels te laten maken. Stempels met logo kunt u door ons laten maken i.c.m. cijfers of tekst naar keuze.

 

Houten stempel laten maken

Weet u al waar u de stempel(s) voor nodig heeft? - Dan kunt u direct aan de slag met het maken van de stempel: Kies hiervoor een rechthoekige, ronde of vierkante stempel in een geschikt formaat. Afhankelijk de toepassing en uw voorkeur kunt u beslissen of het een zelf-inktende stempel of een houten stempel moet zijn.

Met een houten stempel heeft u meer keuze m.b.t. de inkt en is deze geschikt voor alle toepassingen. Al onze stempelkussens en inktsoorten zijn geschikt voor deze houten stempels omdat de stempelplaat van rubber is.

Zoek u een stempel met een speciaal formaat, hele grote stempels of voor speciale toepassingen? Ook een speciale handstempel laten maken kan bij ons. Kunt u ondanks het grote aanbod in onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag.

Goedkoop stempel laten maken in Amsterdam, Rotterdam of van waar dan ook.

Een bijzonder praktische manier om certificaten, werkstukken of kraft papieren zakken te personaliseren, wordt geboden door stempels met tekst of logo. Zo'n logostempel is onmisbaar in bedrijven - maar ook praktisch voor het thuiskantoor als je snel, netjes en goedkoop je afzenderadres aan brieven of pakjes wilt toevoegen.

Uw eigen stempel maken is heel eenvoudig: u kunt uw persoonlijke logo uploaden naar de stempel ontwerp tool en een stempel laten maken, goedkoop en die aansluit bij uw wensen en ideeën. Bepaal ook de grootte, of u een kader en/of extra tekst om het lettertype wilt en hoe deze eruit moet zien.

De stempel productie gebeurt heel snel en vakkundig in onze stempelfabriek. Onze medewerkers kunnen bogen op hun jarenlange ervaring. Online kunt u nu gemakkelijk uw stempel laten maken in Rotterdam, Amsterdam of welke plaats dan ook.

 

Stempel webshop

Of het nu gaat om datumstempels, reliëfstempels of zelfinktende adresstempels - we hebben een grote keuze voor alle mogelijke toepassingen. U kunt bijvoorbeeld verstelbare handstempels met cijfers en letters vinden voor uw boekhouding - of ze samenstellen volgens uw behoeften.

Heeft u al ideeën en een concept vooraf, dan kunt u deze eenvoudig uploaden in onze webshop en vervolgens tegen een redelijke prijs uw stempels laten maken. Dit kunnen stempels zijn met een bedrijfslogo, maar bijvoorbeeld ook boekhoudingsstempels.

Betreft het blokstempels voor de boekhouding? Dan kunt u deze ontwerpen in Exel, een PDF van maken en tenslotte dit PDF uploaden bij de stempel van uw keuze.

Afhankelijk van het materiaal waarop u wilt stempelen, moet u de juiste inkt kiezen. In onze webshop vindt u verschillende inkten voor verschillende doeleinden en kunt u de juiste soort kiezen om bijvoorbeeld papier, textiel of karton te stempelen.

 

Stempels online laten maken

Er zijn veel voordelen aan het online laten maken van een stempel. Stempels laten maken bij ons is niet alleen snel, maar ook gemakkelijk en goedkoop. U kiest het model op basis van het doel, ontwerpt deze volgens uw wensen en vervolgens in elke gewenste hoeveelheid bestellen.

U kunt bij ons elke soort stempel zelf maken c.q. ontwerpen. Of het nu gaat om reliëfstempels voor mooie blinddrukken in documenten, wiegstempels voor verpakkingen, zelfinktende stempels voor het dagelijkse kantoorleven, handstempels in verschillende formaten of brandstempels waarmee u de gewenste motief in hout kan branden.

Omdat wij onze stempels maken in onze stempelfabriek, kunnen wij u bijzonder snelle levertijden bieden. U kunt uw stempels bestellen op werkdagen voor 15.00 uur. In dat geval kunnen we deze meestal dezelfde dag nog verzenden.