Trodat Printy 4912

Trodat Printy 4912

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 5 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

29,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4912: De ultieme stempelervaring

Stempel Trodat Printy 4912, serie 4.0, zelfinktend met afdrukformaat van 47x18 mm, geschikt voor max. 5 regels. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw kussentje is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. T.z.t. kunt u, als de tekst gewijzigd zou moeten worden, gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang dan ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingedeukt is op de oude tekst. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf te vorm te geven. Vervolgens krijgt u een drukproef en kunt u de stempel bestellen.

 

 

Trodat 4912 veelzijdige zelf-inktende stempel

Stap in de wereld van efficiëntie en veelzijdigheid met de Trodat Printy 4912, de belichaming van een moderne, zelf-inktende stempel. Deze stempel tilt je stempelervaring naar een geheel nieuw niveau, waarbij functionaliteit en gebruiksgemak hand in hand gaan. Ontdek wat de Trodat Printy 4912 zo uniek maakt.

Met een indrukwekkend afdrukformaat van 47mm x 18mm biedt de Trodat Printy 4912 voldoende ruimte voor duidelijke, scherpe afdrukken. Of je nu je bedrijfsadres, een belangrijke datum of een gepersonaliseerde boodschap wilt stempelen, deze stempel staat altijd klaar om indruk te maken. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je hem moeiteloos kunt meenemen, waar je ook heen gaat.

Kleuren spelen een belangrijke rol in expressie, en dat geldt ook voor stempels. Met de Trodat Printy 4912 kun je je creativiteit de vrije loop laten, want hij wordt geleverd met een scala aan kleuren inktkussens. Of je nu kiest voor het tijdloze zwart, het zakelijke blauw, het opvallende rood of het verfrissende groen, deze stempel biedt keuzemogelijkheden die bij jouw persoonlijke stijl en behoeften passen. En wees gerust, de inkt is op waterbasis, waardoor je afdrukken er niet alleen professioneel uitzien, maar ook milieuvriendelijk zijn.

Vervangbaarheid is een sleutelkenmerk van de Trodat Printy 4912. Als je merkt dat de tekst niet meer accuraat is of als je een nieuwe boodschap wilt overbrengen, hoef je alleen maar het tekstplaatje te vervangen. Dit biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en bespaart je de kosten en moeite van het vervangen van de hele stempel. De Trodat Printy 4912 past zich aan jouw veranderende behoeften aan, zodat je altijd een stempelafdruk kunt maken die precies klopt.

 

Printy 4912 maakt mooie afdrukken

Duurzaamheid is een ander aspect waar de Trodat Printy 4912 in uitblinkt. Het inktkussentje kan tot wel 4000 tot 7000 afdrukken meegaan voordat het vervangen moet worden. Dit betekent dat je langdurig kunt vertrouwen op consistente, hoogwaardige afdrukken zonder gedoe of onderbrekingen. De Trodat Printy 4912 is jouw betrouwbare partner, klaar om jouw stempelbehoeften tegemoet te komen.

Ervaar de kracht van de Trodat Printy 4912 en ontdek hoe hij jouw stempelervaring transformeert. Of je nu een professional bent die dagelijks documenten afhandelt, een creatieve geest die gepersonaliseerde berichten wil overbrengen, of gewoon iemand die efficiëntie op prijs stelt, deze stempel is er voor jou. Bestel vandaag nog jouw eigen Trodat Printy 4912 en zie hoe het stempelen een plezierige en moeiteloze taak wordt.

Tekstplaatje Trodat Printy 4912

Inktkussentje Trodat Printy 4912

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.