Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4913

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 58 x 22mm

35,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4913: De Perfecte Zelf-Inktende Stempel voor Vlekkeloze Afdrukken

De Trodat Printy 4913, serie 4.0, is een zelfinktende stempel met een afdrukformaat van 58x22 mm, waardoor het plaats biedt aan maximaal 6 regels tekst. Het ingebouwde stempelkussentje is ontworpen om duizenden afdrukken probleemloos te kunnen maken. Mocht het kussentje op den duur aan vervanging toe zijn, dan is een nieuw kussentje eenvoudig apart verkrijgbaar.

De inkt in deze stempel is op waterbasis en ideaal voor gebruik op (niet glad) papier. Dit zorgt ervoor dat uw afdrukken er strak en professioneel uitzien. Wanneer u in de toekomst wijzigingen wilt aanbrengen in de tekst, kunt u moeiteloos een nieuw tekstplaatje bestellen. Het is daarbij belangrijk om altijd het inktkussentje te vervangen, omdat het oude kussentje vaak ingedeukt is door de vorige tekst.

Maak gebruik van onze handige opmaakmodule om uw stempel zelf vorm te geven. Hiermee kunt u uw tekst en eventueel een logo op de stempel plaatsen volgens uw eigen wensen en specificaties. U ontvangt vervolgens een drukproef, zodat u precies kunt zien hoe de stempel eruit zal komen te zien voordat u hem bestelt.

 

Trodat 4913 met uw eigen tekst en/of logo

Stap binnen in de wereld van probleemloos stempelen met de Trodat Printy 4913. Deze geavanceerde zelf-inktende stempel is ontworpen om feilloze en professionele afdrukken te produceren, en zal je verrassen met zijn uitmuntende prestaties. Of je nu een ondernemer bent die stempels gebruikt voor zakelijke doeleinden of een creatieve geest met een passie voor personalisatie, de Trodat Printy 4913 is jouw ultieme partner.

Dankzij het handige afdrukformaat van 58mm x 22mm biedt de Trodat Printy 4913 voldoende ruimte om heldere en goed leesbare afdrukken te maken. Of je nu bedrijfsgegevens, contactinformatie of een persoonlijke boodschap wilt stempelen, deze stempel levert consistent scherpe resultaten die indruk maken.

Wat de Trodat Printy 4913 nog aantrekkelijker maakt, is de keuze uit diverse kleuren inktkussens. Met klassiek zwart, zakelijk blauw, opvallend rood en levendig groen kun je de stempel aanpassen aan jouw eigen stijl en voorkeur. Zo voeg je niet alleen een vleugje persoonlijkheid toe aan je afdrukken, maar zorg je ook voor een professionele uitstraling.

 

Printy 4913 met inkt op waterbasis

Een ander voordeel van de Trodat Printy 4913 is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of uitvegen op je afdrukken. De inkt droogt snel en biedt een smetteloos resultaat. Bovendien is de inkt op waterbasis milieuvriendelijk en veilig, waardoor je met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

De Trodat Printy 4913 is ook bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij het vervangbare tekstplaatje. Als de tekst niet meer up-to-date is of als je een andere boodschap wilt communiceren, hoef je alleen maar het tekstplaatje te vervangen en je bent klaar om te stempelen. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar zorgt er ook voor dat je altijd de juiste informatie kunt delen.

En dat is nog niet alles! Het duurzame inktkussentje van de Trodat Printy 4913 gaat lang mee. Met een indrukwekkende capaciteit van 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van het gebruik, kun je vertrouwen op deze stempel voor al je stempelbehoeften. Dit betekent minder onderhoud en meer efficiëntie in je werkproces.

Kortom, de Trodat Printy 4913 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en veelzijdige zelf-inktende stempel. Met zijn optimale afdrukformaat, diverse kleuren inktkussens, waterbasis inkt en handige vervangbare tekstplaatje, biedt deze stempel een ongeëvenaarde stempelervaring. Waar wacht je nog op? Ontdek de Trodat Printy 4913 vandaag nog en geniet van vlekkeloze afdrukken bij elke stempel!

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4913

Inktkussentje Trodat Printy 4913

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.