Colop Printer 40 G7

Colop Printer 40

Colop Printer 40. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer 40, een zelfinktende stempel met inkt op waterbasis

Wij stellen u graag voor aan de Colop Printer 40, een zelfinktende stempel met inkt op waterbasis. Deze innovatieve stempel is een waardevol hulpmiddel voor zowel professioneel gebruik als persoonlijke creatieve projecten.

Met de Colop Printer 40 geniet u van het gemak van een zelfinktend mechanisme, waardoor u geen aparte inktkussens meer nodig heeft. De stempel is voorzien van een geïntegreerd inktreservoir dat zorgvuldig gedoseerde hoeveelheden inkt op waterbasis levert. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van heldere, scherpe afdrukken, maar ook dat u milieubewust bezig bent. De inkt op waterbasis is namelijk niet schadelijk voor het milieu en droogt snel, waardoor vlekken en smudges worden voorkomen.

De Colop Printer 40 is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het robuuste, duurzame frame zorgt ervoor dat de stempel lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Het ergonomische handvat biedt een comfortabele grip, waardoor u moeiteloos meerdere afdrukken kunt maken zonder vermoeid te raken. Bovendien is de stempel eenvoudig navulbaar, waardoor u jarenlang plezier kunt hebben van dit hoogwaardige product.

Of u nu bedrijfsdocumenten, persoonlijke brieven of creatieve kunstwerken wilt voorzien van een professionele stempelafdruk, de Colop Printer 40 is uw betrouwbare partner. Met zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid kunt u aangepaste tekst, logo's, afbeeldingen en datums in een handomdraai op papier stempelen. Of u nu een consistente merkidentiteit wilt creëren of een persoonlijk tintje wilt toevoegen aan uw correspondentie, deze stempel voldoet aan al uw behoeften.

Wacht niet langer en ontdek de vele mogelijkheden van de Colop Printer 40. Beleef het gemak, de kwaliteit en de creatieve vrijheid die dit product u biedt. Plaats vandaag nog uw bestelling en zet uw stempel op de wereld!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.