Colop Printer 30 G7

Colop Printer 30

Colop Printer 30. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) tot 5 regels tekst/logo.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer 30: Een veelzijdige zelf-inktende stempel

De Colop Printer 30 is een hoogwaardige zelf-inktende stempel die uitblinkt in gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze stempel biedt een efficiënte oplossing voor al uw stempelbehoeften, of het nu gaat om zakelijk gebruik of persoonlijke toepassingen. Met een afdrukformaat dat perfect is afgestemd op diverse toepassingen, biedt de Colop Printer 30 veel mogelijkheden.

Met de Colop Printer 30 kunt u afdrukken maken met een formaat van maximaal 47 x 18 mm. Dit ruime afdrukgebied stelt u in staat om diverse informatie op de stempel te plaatsen, zoals uw bedrijfsnaam, adres, contactgegevens of andere relevante tekst. Dankzij de aanpasbaarheid van het tekstplaatje kunt u eenvoudig de tekst wijzigen als deze niet meer actueel of juist is, zonder de hele stempel te hoeven vervangen.

De Colop Printer 30 wordt geleverd met een inktkussen dat is gevuld met hoogwaardige inkt op waterbasis. Deze inkt zorgt niet alleen voor heldere en scherpe afdrukken, maar is ook milieuvriendelijk. Met de Colop Printer 30 kunt u dus met een gerust hart stempelen, wetende dat u gebruik maakt van een inkt die geen schadelijke stoffen bevat.

Het inktkussen van de Colop Printer 30 is geschikt voor een indrukwekkend aantal afdrukken. Met een capaciteit van 4000 tot 7000 afdrukken kunt u langdurig gebruikmaken van deze stempel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van het inktkussen. Dit maakt de Colop Printer 30 uiterst kosteneffectief en ideaal voor intensief gebruik.

Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak is de Colop Printer 30 een uitstekende keuze voor zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen. Of u nu documenten moet markeren, pakketten moet labelen of uw persoonlijke papierwerk moet organiseren, deze stempel biedt een efficiënte oplossing.

In samenvatting is de Colop Printer 30 een zelf-inktende stempel met een afdrukformaat van maximaal 47 x 18 mm. Het inktkussen is gevuld met hoogwaardige inkt op waterbasis, waardoor heldere afdrukken mogelijk zijn zonder schadelijke stoffen. Het inktkussen is geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, wat de stempel duurzaam en kosteneffectief maakt. Met zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid is de Colop Printer 30 een ideale keuze voor al uw stempelbehoeften.

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 30 en ontdek de vele mogelijkheden die deze stempel te bieden heeft!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.