E/4914 Trodat

E/4914 Trodat

Trodat reservekussentje 6/4914 t.b.v. Trodat Printy 4914

4,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Reserve inktkussentje 6/4914 t.b.v. Trodat Printy 4914, met standaard inkt op waterbasis . Het reservekussentje zorgt mede voor een scherpe afdruk van de stempel. Het reservekussentje is geschikt voor ca. 4.000 a 7.000 duidelijke afdrukken. Druk de stempel een stukje naar beneden en druk het oude inktkussentje naar buiten. Schuif het nieuwe reserve kussentje er weer in en laat de stempel terugkomen in de originele stand.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.