Colop Printer 20 -  Zelf-inktende stempel Colop Printer 20

Colop Printer 20

Colop Printer 20. Zelf-inktende kunststof stempel (topkwaliteit) met handig indexvenster. Max. 4 regels tekst/logo.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

24,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 20: De Ultieme Zelf-Inktende Stempel

Colop Printer 20. Afdrukformaat 38 x 14mm. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke eenvoudig door uzelf te vervangen is. Ontwerp online deze stempel met behulp van onze gemakkelijke opmaak module. Een tekststempel, een logo toevoegen of een blokstempeltje met lijnen, het kan allemaal online op deze site.

De Colop Printer 20 is een innovatieve zelf-inktende stempel die efficiëntie en gemak combineert. Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze stempel een waardevolle aanwinst voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

 

Mogelijkheden

De Colop Printer 20 biedt een afdrukformaat van 38 x 14 mm, wat voldoende ruimte biedt voor het markeren van belangrijke informatie. Of het nu gaat om het stempelen van een bedrijfslogo, een adres of een persoonlijke boodschap, deze stempel staat garant voor scherpe en duidelijke afdrukken. Met de mogelijkheid om meerdere regels tekst toe te voegen, biedt de Colop Printer 20 veelzijdigheid en flexibiliteit in zijn gebruik.

 

Inktkussen

Een ander voordeel van de Colop Printer 20 is het gebruik van inktkussens in verschillende kleuren. Deze stempel is verkrijgbaar met verschillende kleuren inktkussens, waaronder zwart, blauw, groen, rood en paars. Dit maakt het eenvoudig om belangrijke informatie te markeren of om een kleurcode systeem te implementeren. Met de Colop Printer 20 is het creëren van overzichtelijke en georganiseerde documenten nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wat de Colop Printer 20 nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat de inkt op waterbasis is. Dit betekent dat de stempel milieuvriendelijk is en geen schadelijke chemicaliën bevat. Bovendien zorgt de waterbasis inkt voor duurzame en consistente afdrukken, waardoor de Colop Printer 20 een betrouwbare metgezel is voor dagelijks gebruik.

 

Tekstplaatje

Een ander handig kenmerk van de Colop Printer 20 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer juist is of als er nieuwe informatie moet worden toegevoegd, is het eenvoudig om het tekstplaatje te verwijderen en te vervangen door een nieuw exemplaar. Dit bespaart kosten en maakt het mogelijk om de stempel flexibel aan te passen aan veranderende behoeften.

Kortom, de Colop Printer 20 is een veelzijdige en betrouwbare zelf-inktende stempel. Met zijn scherpe afdrukformaat, verschillende kleuren inktkussens en milieuvriendelijke inkt op waterbasis, biedt deze stempel de perfecte oplossing voor nauwkeurig en efficiënt stempelwerk. Of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, de Colop Printer 20 staat garant voor kwaliteit en gebruiksgemak. Aarzel niet om vandaag nog te investeren in de Colop Printer 20 en ontdek zelf de vele voordelen die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.