Colop Printer 20 Green Line - Duurzame stempel

Colop Printer 20 GL

Colop Printer 20 GL. Green Line. Milieuvriendelijke stempel van gerecycled kunststof.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

25,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer 20 Green Line: De Beste Keuze voor Duurzame Stempelafdrukken

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige stempeloplossing die zowel efficiënt als milieubewust is, dan is de Colop Printer 20 Green Line de ideale keuze. Met zijn indrukwekkende kenmerken en duurzame eigenschappen biedt deze zelf-inktende stempel de perfecte oplossing voor zowel professioneel gebruik als persoonlijke toepassingen. Ontdek waarom de Colop Printer 20 Green Line bovenaan de lijst staat als het gaat om duurzame stempelafdrukken.

Een van de opvallende eigenschappen van de Colop Printer 20 Green Line is het afdrukformaat. Of je nu bedrijfsinformatie, adresgegevens of gepersonaliseerde boodschappen wilt afdrukken, deze stempel levert altijd scherpe en duidelijke resultaten. Met zijn compacte ontwerp en precisietechnologie ben je verzekerd van professionele afdrukken die een blijvende indruk achterlaten.

 

Colop 20 Green Line zelf-inktend

De Colop Printer 20 Green Line maakt gebruik van inkt op waterbasis, waardoor hij niet alleen hoogwaardige afdrukken produceert, maar ook milieuvriendelijk is. Door te kiezen voor deze stempel verminder je het gebruik van schadelijke chemicaliën en draag je bij aan een groenere planeet. Het is een bewuste stap in de richting van duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Een ander voordeel van de Colop Printer 20 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Of je nu nieuwe contactgegevens hebt, een adreswijziging wilt doorvoeren of simpelweg de tekst wilt aanpassen, het vervangen van het tekstplaatje is eenvoudig en efficiënt. Dit bespaart tijd, kosten en voorkomt onnodig afval. Met de Colop Printer 20 Green Line ben je altijd flexibel en up-to-date.

Efficiëntie is een belangrijk aspect van de Colop Printer 20 Green Line. Het inktkussentje in de stempel gaat lang mee, met een capaciteit van 4000 tot 7000 afdrukken. Dit betekent minder frequente vervanging van inktkussens en een vermindering van inktverspilling. Het resultaat is niet alleen kostenbesparing, maar ook een verminderde ecologische impact. Met de Colop Printer 20 Green Line werk je op een efficiënte en duurzame manier.

 

Printer 20 Green Line, CO2-neutrale productie

De Colop Printer 20 Green Line is een trots lid van de groene beweging, met zijn CO2-neutrale productie. Gemaakt van ongeveer 80% gerecycled materiaal, minimaliseert deze stempel het gebruik van nieuwe grondstoffen en draagt het bij aan een circulaire economie. Bovendien wordt de resterende CO2-uitstoot gecompenseerd, waardoor je met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat je een positieve impact hebt op het milieu.

Kies voor de Colop Printer 20 Green Line en ervaar de voordelen van duurzame stempelafdrukken. Met zijn scherpe afdrukken, milieuvriendelijke inkt, vervangbare tekstplaatjes en CO2-neutrale productie is deze stempel de ultieme keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Maak vandaag nog de overstap naar de Colop Printer 20 Green Line en maak indruk terwijl je een positieve impact hebt op onze planeet.

 

Tekstplaatje Colop Printer 20

Inktkussentje Colop Printer 20

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 26x10mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 50 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.