Colop Printer 50 Green Line - Stempelfabriek.nl

Colop Printer 50 Green Line

Colop Printer 50 Milieuvriendelijke stempel. Geschikt voor 7 regels.

Afdrukformaat: 69 x 30mm

40,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 50 Green Line: Een Duurzame Zelf-Inktende Stempel

De Colop Printer 50 Green Line is een zelf-inktende stempel die bekend staat om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Met een afdrukformaat van 69x30mm biedt deze stempel een ideale oplossing voor zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen.

 

Printer 50 Green Line met inkt op waterbasis

De Colop Printer 50 Green Line maakt gebruik van hoogwaardige inkt op waterbasis, waardoor deze niet alleen duurzaam is, maar ook milieuvriendelijk. Met kleuren inktkussens kunt u kiezen uit een breed scala aan opties die passen bij uw specifieke behoeften.

Een handig kenmerk van de Colop Printer 50 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer juist is, kunt u eenvoudig het tekstplaatje aanpassen zonder de hele stempel te hoeven vervangen.

Daarnaast is het inktkussentje van de Colop Printer 50 Green Line geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken. Dit zorgt voor langdurig gebruik zonder frequent het inktkussentje te moeten vervangen, wat zowel tijd- als kosteneffectief is.

 

Colop 50 Green Line is CO2-neutraal

Wat de milieuvriendelijkheid betreft, is de Colop Printer 50 Green Line een uitstekende keuze. Alle Colop Printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line-serie onderscheidt zich door zijn gebruik van ca. 80% gerecycled materiaal. Dit vermindert de impact op het milieu aanzienlijk, en eventuele resterende impact wordt gecompenseerd door andere milieumaatregelen. Door te kiezen voor de Colop Printer 50 Green Line maakt u een bewuste en verantwoorde keuze voor het milieu.

Kortom, de Colop Printer 50 Green Line is een duurzame en milieuvriendelijke stempel met een afdrukformaat van 69x30mm. Met zijn aanpasbare tekstplaatje, inkt op waterbasis en gebruik van gerecycled materiaal, biedt deze stempel zowel praktische functionaliteit als een positieve impact op het milieu. Maak een groenere keuze en kies voor de Colop Printer 50 Green Line.

 

Tekstplaatje Colop Printer 50

Inktkussentje Colop Printer 50

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 59x23mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.