Colop Printer 50 incl uw eigen tekst en/of logo. Laat ons uw stempel maken.

Colop Printer 50

Colop Printer 50. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor ca. 7 regels/logo.

Afdrukformaat: 69 x 30mm

39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 50 zelfinktende stempel.

 Afdrukformaat 69 x 30 mm. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke eenvoudig door uzelf te vervangen is. Ontwerp online deze stempel met behulp van onze gemakkelijke opmaak module. Een tekststempel, een logo toevoegen of een blokstempel met lijnen, het kan allemaal online op deze site.

 

Efficiënt Afdrukken met de Colop Printer 50: Een Vernieuwende Zelf-inktende Stempel

De veelzijdige afdrukformaatopties van de Colop Printer 50 bieden de perfecte oplossing voor uiteenlopende toepassingen. Met een maximale afdrukafmeting van 69x30mm kunt u moeiteloos belangrijke informatie, zoals bedrijfsgegevens of persoonlijke gegevens, afdrukken op documenten, enveloppen en andere materialen. Hiermee wordt de Colop Printer 50 een veelzijdig hulpmiddel voor het organiseren en personaliseren van uw correspondentie.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 50 is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit zorgt niet alleen voor scherpe en heldere afdrukken, maar maakt de stempel ook milieuvriendelijk. Het inktkussen bevat voldoende inkt voor een indrukwekkend aantal afdrukken, variërend van 4000 tot 7000, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Zo kunt u langdurig genieten van hoogwaardige afdrukken zonder voortdurend het inktkussen te vervangen.

Als de tekst op uw stempel niet meer juist of relevant is, biedt de Colop Printer 50 een handige oplossing: het vervangen van het tekstplaatje. U hoeft niet de hele stempel te vervangen, maar alleen het tekstplaatje. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat uw afdrukken altijd up-to-date en professioneel blijven.

 

Stempelplaatje Colop 50 vervangen

Met zijn robuuste en stabiele constructie, betrouwbare automatische werking, gelijkmatige en nauwkeurige afdrukken, en de mogelijkheid om het stempelkussen en tekstplaatje te vervangen, is de Colop 50 een betrouwbare metgezel. Het handzame en compacte formaat zorgt ervoor dat de stempel comfortabel in de hand ligt, waardoor stempelen een moeiteloze en snelle taak wordt.

 

Reserve inktkussen Printer 50

U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren voor de Printer 50, zodat u kunt voldoen aan uw specifieke voorkeuren. Of u nu kiest voor standaardkleuren zoals zwart, rood, blauw of groen, of een gedurfde kleur zoals paars, de Printer 50 biedt opties om uw afdrukken een persoonlijk tintje te geven.

De Colop Printer 50, ook bekend als de Colop 50 of Printer 50, biedt een uitstekende balans tussen gebruiksgemak, duurzaamheid en afdrukkwaliteit. Of u nu een ondernemer bent die dagelijks afdrukken maakt of een particulier die een handige stempel nodig heeft, voldoet de Colop Printer 50 aan al uw verwachtingen.

 

Tekstplaatje Colop Printer 50

Kortom, de Colop Printer 50 is een veelzijdige en efficiënte zelf-inktende stempel die perfect is voor diverse toepassingen. Met zijn flexibele afdrukformaat, kleurenopties en de mogelijkheid om het tekstplaatje eenvoudig te vervangen, biedt de Colop 50 alles wat u nodig heeft voor hoogwaardige en gepersonaliseerde afdrukken. Of u nu zakelijke documenten, brieven, enveloppen of persoonlijke correspondentie wilt voorzien van belangrijke informatie, de Colop Printer 50 staat klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is de Printer 50 ontworpen om lang mee te gaan. Of u nu dagelijks grote hoeveelheden afdrukken maakt of af en toe een stempel nodig heeft, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en consistentie van deze stempel. Met zijn stevige behuizing en comfortabele grip ligt de Colop Printer 50 prettig in de hand, waardoor stempelen een moeiteloze en snelle taak wordt.

De Colop Printer 50 is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook eenvoudig te onderhouden. Het vervangen van het inktkussen is een snelle en probleemloze handeling, waardoor u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw stempel. Bovendien is de stempel voorzien van een afsluitmechanisme dat uitdroging van de inkt voorkomt, waardoor u langdurig kunt genieten van de kwaliteit van de afdrukken.

Met de Colop Printer 50 heeft u de flexibiliteit om uw stempel aan te passen aan uw specifieke wensen. Of u nu een bedrijfslogo, adresgegevens of een persoonlijke boodschap wilt afdrukken, de Colop Printer 50 biedt de mogelijkheid om het tekstplaatje naar uw wens aan te passen. Hierdoor kunt u uw stempel eenvoudig aanpassen aan veranderende behoeften, zonder dat u een nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

Investeer vandaag nog in de Colop Printer 50 en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze indrukwekkende zelf-inktende stempel. Of u nu professioneel veel afdrukken maakt of gewoon op zoek bent naar een handige stempel voor persoonlijk gebruik, de Colop Printer 50 staat voor u klaar om consistente en professionele resultaten te leveren.

 

In conclusie

De Colop Printer 50 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige zelf-inktende stempel. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt de Colop Printer 50 een efficiënte en betrouwbare oplossing voor al uw stempelbehoeften. Of u nu een professional bent die dagelijks veel afdrukken maakt of een particulier die af en toe een stempel nodig heeft, de Colop Printer 50 staat garant voor consistente en professionele resultaten.

Naast de Colop Printer 50 bieden we ook andere modellen aan die aan specifieke behoeften voldoen. Als u een iets kleiner afdrukformaat nodig heeft, is de Colop Printer 40 een uitstekende keuze. Dit compacte model biedt dezelfde betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit als de Colop Printer 50, maar met een iets kleinere afdrukmaat.

Voor degenen die juist behoefte hebben aan een groter afdrukformaat, is er de Colop Printer 60. Met zijn ruime afdrukmogelijkheden kunt u uw afdrukken nog meer impact geven en aanpassen aan uw specifieke vereisten.

Bij Colop begrijpen we dat uw stempelbehoeften kunnen variëren, en daarom streven we ernaar om een diverse selectie van stempelmodellen aan te bieden die aan al uw eisen voldoen.

Investeer vandaag nog in de Colop Printer 50 en ervaar zelf het gemak, de kwaliteit en de veelzijdigheid van deze indrukwekkende zelf-inktende stempel. Of u nu zakelijke documenten, persoonlijke correspondentie of andere materialen wilt voorzien van belangrijke informatie, de Colop Printer 50 staat altijd klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Vertrouw op de duurzame constructie, hoogwaardige materialen en gebruiksvriendelijkheid van de Colop Printer 50. Met deze stempel kunt u rekenen op consistente en professionele afdrukken, keer op keer.

Bij Colop streven we ernaar om de beste stempeloplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Kies vandaag nog voor de Colop Printer 50 en ontdek de perfecte combinatie van efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak in één krachtige stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.