Tekstplaatje Colop Printer 20 | Stempelfabriek.nl

Stempelplaatje Colop Printer 20

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 20. Ter vervanging van uw oude stempelplaatje.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

10,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

een nieuw stempelplaatje voor Colop Printer 20

Heeft uw bedrijf een nieuw logo of contactgegevens? Vernieuw uw stempel met het vervangende stempelplaatje voor de Colop Printer 20. Met een maximale afmeting van 38x20 mm past dit stempelplaatje perfect bij uw bestaande stempel, voor professionele afdrukken telkens wanneer u ze nodig heeft.

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 20 met maximale afmeting 38x14 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Gemakkelijk zelf te verwisselen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

  • Specifiek ontworpen voor Colop Printer 20
  • Afmetingen: 38x20 mm
  • Eenvoudig te installeren en te vervangen
  • Inclusief dubbelzijdig kleefband voor snelle montage
  • Personaliseer uw stempel met onze intuïtieve creator-tool
  • Snelle levering na goedkeuring van de drukproef

 

Vervanging van het Inktkussentje en tekstplaatje Colop Printer 20

Bij het vervangen van het stempelplaatje van uw Colop Printer 20 is het van vitaal belang om ook het inktkussentje te vernieuwen. Herhaald gebruik kan ervoor zorgen dat de letters van het oude stempelplaatje in het inktkussentje worden gedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal gelijkmatig inkt pakt. Door zowel het stempelplaatje als het inktkussentje te vervangen, verzekert u zich van consistente, heldere afdrukken.

Breng uw stempel up-to-date met een nieuw stempelplaatje en inktkussentje voor optimale prestaties en een professionele uitstraling.

Reservekussentje voor de Colop Printer 20 Zorg ervoor dat u ook een reservekussentje voor de Colop Printer 20 aanschaft, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik en u nooit zonder scherpe afdrukken komt te zitten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.