Colop E/Q17 inktkussenColop E/Q17 inktkussen

E/20 Colop

Colop inktkussentje E/20 t.b.v. Colop Printer 20.

4,22 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Machinaal beïnkt inktkussentje E/20 voor de Colop Printer 20, gevuld met standaard inkt op waterbasis en geschikt voor zelfinktende Colop stempels. Dit inktkussentje levert hoogwaardige afdrukken met constante scherpte. De Colop inktkussentjes gaan ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken mee en zijn eenvoudig te vervangen. Druk de stempel licht in, verwijder het oude kussentje, schuif het nieuwe inktkussentje erin en laat de stempel terugkeren naar de normale positie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.