Trodat Printy 4638 - Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4638

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 5 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: Ø38mm

44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4638: De stempel die aan uw verwachtingen voldoet

 

Welkom bij Trodat Printy 4638, waar efficiëntie en persoonlijke expressie elkaar ontmoeten. Deze stempel is specifiek ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, met een indrukwekkend maximale afdrukformaat van Ø38mm, waarmee u gedetailleerde logo's of uitgebreide tekst in één enkele afdruk kunt vastleggen. 

 

Ontdek samen met ons de op maat gemaakte voordelen van deze veelzijdige stempel:

Maximale Afdrukformaat Ø38mm: Trodat Printy 4638 geeft u de ruimte om creatief te zijn met een royale maximale afdrukformaat, zonder compromissen.

Inktkeuze in Zwart, Blauw, Rood of Groen: Personaliseer uw stempelervaring met een scala aan inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt zorgt voor heldere afdrukken op elk niet-glad papier.

Perfect voor Spaarkaarten: Een veelzijdige keuze als spaarkaartstempel, biedt Trodat Printy 4638 snelheid en nauwkeurigheid bij het markeren van spaarvorderingen.

Vervangbaar Tekstplaatje: Pas uw stempel aan wanneer dat nodig is. Het vervangbare tekstplaatje van Trodat Printy 4638 zorgt ervoor dat uw stempel altijd actueel blijft.

Online Opmaak Module: Geef uw stempel een persoonlijke touch met onze handige online opmaakmodule. Ontwerp, bekijk een proefdruk en bestel uw unieke Trodat Printy 4638 met gemak.

 

Trodat 4638: Innovatie Ontmoet Functionaliteit

Trodat 4638 combineert geavanceerde functionaliteit met innovatieve technologie. Ervaar niet alleen scherpe afdrukken, maar ook een eenvoudige en schone inktkussenvervanging. Indicatoren en een transparant frame zorgen voor precisie bij elke stempel, wat resulteert in een snelle levertijd en topkwaliteit afdrukken.

 

Printy 4638: Duurzaamheid met Milieuvriendelijkheid in het Achterhoofd

Stempel met een gerust hart, wetende dat Trodat Printy 4638 niet alleen duurzaam is in constructie en materialen, maar ook milieuvriendelijk. Met een klimaatneutrale status en onuitwisbare stempelinkt op waterbasis die voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798, draagt deze stempel bij aan heldere afdrukken en een groenere wereld.

 

Trodat Printy 4638: Bestel nu éénvoudig uw stempel

Met een stevig ontwerp, keuze uit inktkleuren en de mogelijkheid tot personalisatie met tekst en logo's, is Trodat Printy 4638 de ideale stempel voor diverse toepassingen. Bestel nu en ontdek de efficiëntie en duurzaamheid van Trodat Printy 4638 bij elke afdruk. Uw stempel, uw stijl - maak er vandaag nog de perfecte stempelervaring van.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4638

Inktkussentje Trodat Printy E/4638

Kleiner model Trodat Printy 4630

Groter model Trodat Printy 4642

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4638

Inktkussentje Trodat Printy E/4638

Kleiner model Trodat Printy 4630

Groter model Trodat Printy 4642

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.