Trodat Printy 4630 Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4630

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 5 regels incl. Eventueel logo.

Afdrukformaat: Ø30mm

42,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Stempel Trodat Printy 4630, zelfinktend

 

Stempel Trodat Printy 4630, zelfinktend met afdruk tot max. Ø 30 mm. Opvolger van de Trodat Printy 46030. Het ingebouwde stempelkussentje is geschikt voor vele duizenden afdrukken. Een nieuw /extra inktkussentje (E/4630) is altijd los na te bestellen. De inkt kussentjes zijn in meerdere inktkleuren te verkrijgen. De inkt in de kussentjes is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad/MC) papier. Levertijd 1 dag, mits voor 15.00 uur 's morgens besteld. Ook te gebruiken als controle stempel of bij festivals.

 

 Laat ons de unieke eigenschappen van de Trodat Printy 4630 ontdekken:

Voordelen van de Trodat Printy 4630

Duurzaam en Compact Ontwerp: Het stevige, compacte ontwerp, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt duurzaamheid voor langdurig gebruik.

Uiterste Precisie bij Afdrukken: Met indicatoren en een transparant frame garandeert de stempel nauwkeurige afdrukken met een perfecte uitlijning.

Eenvoudige Inktvervanging: Het ingebouwde stempelkussentje gaat duizenden afdrukken mee. Als het tijd is voor vervanging, kunt u moeiteloos een nieuw/extra inktkussentje (E/4630) bestellen.

Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, beschikbaar in zwart, blauw, rood of groen. Deze inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798, en draagt bij aan milieubewustzijn.

Flexibiliteit in Gebruik: Het afdrukformaat maakt de stempel geschikt voor tekst en/of in combinatie met een logo, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse toepassingen.

 

Trodat 4630: Perfectie bij Elke Afdruk

Met het Trodat 4630 stempelmodel geniet u van consistente, scherpe afdrukken. De hoogwaardige constructie en duurzame componenten garanderen professionele resultaten bij elke stempelhandeling.

 

Printy 4630: Klimaat neutrale stempel

Naast efficiënt gebruik staat de Printy 4630 bekend om zijn milieuvriendelijke benadering. Als klimaatneutraal product biedt deze stempel een verantwoorde keuze voor het milieu.

 

Trodat Printy 4630: Inclusief drukproef

Maak gebruik van onze handige online opmaakmodule om de stempel naar uw wensen vorm te geven. Beoordeel een drukproef voordat u de stempel bestelt en profiteer van onze snelle leveringsservice.

 

Vervangbaar Tekstplaatje voor een nieuwe Tekst

Indien gewenst kunt u moeiteloos het tekstplaatje van de Trodat Printy 4630 vervangen. Zo bent u verzekerd van een stempel met altijd de juiste tekst voor elke gelegenheid.

In essentie biedt de Trodat Printy 4630 niet alleen hoogwaardige afdrukken en gebruiksgemak, maar ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze stempel is de perfecte keuze voor diverse toepassingen waar precisie en betrouwbaarheid centraal staan.

 

Stempelplaatje Trodat Printy 4630

Inktkussentje E/4630

Kleiner model Trodat Printy 46025

Groter model Trodat Printy 4638

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.