Trodat Printy 46025

Trodat Printy 46025

Zelfinktende stempel (A-merk) voor ronde afdruk van max. 4 regels.

Afdrukformaat: Ø25mm

30,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontdek de Trodat Printy 46025: Uw duurzame stempel

Stempel Trodat Printy 46025, zelfinktend met afdrukformaat van Ø 25 mm. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw/extra inktkussentje (E/46025) is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en voornamelijk geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Handig voor spaarkaarten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare stempel die uitblinkt in duurzaamheid en precisie, introduceren wij graag de Trodat Printy 46025 aan u. 

 

Laten we eens kijken naar de unieke voordelen van de Trodat Printy 46025:

Langdurig Stempelplezier: Het ingebouwde stempelkussentje garandeert een langdurige stempelervaring, ontworpen om moeiteloos duizenden afdrukken te weerstaan.

Flexibel Tekstplaatje: Als u behoefte heeft aan aanpassingen, kunt u het tekstplaatje gemakkelijk vervangen, waardoor u snel en eenvoudig veranderingen kunt aanbrengen aan uw stempel.

Kies Uw Inktkleur: Personaliseer uw stempel met de keuze uit vier inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

Perfect voor Spaarkaarten: De Trodat Printy 46025 is een populaire keuze voor spaarkaarten, waardoor het spaarproces een professionele uitstraling krijgt met scherpe en heldere afdrukken.

Handige Online Opmaak Module: Gebruik onze online opmaakmodule om uw stempel volledig naar wens vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u uw bestelling plaatst.

 

Trodat 46025 - Klimatneutraal

Met zijn compacte ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen biedt de Trodat Printy 46025 een duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Als een bewuste keuze voor het milieu, draagt deze stempel, net als alle Trodat bestsellers, het klimaatneutrale label.

 

Printy 46025 - Duidelijke afdrukken!

Dankzij het transparante frame en de indicatoren levert de Trodat Printy 46025 nauwkeurige afdrukken met een vlotte uitlijning. Onze snelle levering zorgt niet alleen voor een hoogwaardige stempel, maar ook voor een efficiënte service.

 

Trodat Printy 46025 - Met standaard inkt op waterbasis

De stempel maakt gebruik van onuitwisbare stempelinkt op waterbasis, die voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Naast scherpe afdrukken draagt deze milieuvriendelijke inkt bij aan een duurzame keuze.

In conclusie biedt de Trodat Printy 46025 een unieke combinatie van duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid. Of het nu voor zakelijk gebruik, spaarkaarten of andere toepassingen is, deze stempel garandeert consistente, hoogwaardige resultaten. Kies uw favoriete inktkleur en ontwerp moeiteloos uw stempel met onze online opmaakmodule.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46025

Inktkussentje Trodat E/46025

Kleiner model  afdrukformaat Ø19mm Trodat Printy 46019

Groter model afdrukformaat Ø30mm Trodat Printy 4630

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.