Colop Printer R24

Colop Printer R24. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels.

Afdrukformaat: Ø24mm

29,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer R24. Afdrukformaat Ø24mm. 

Verken de veelzijdige wereld van de Colop Printer R24 - een ronde stempel die compleet wordt geleverd met een stempelkussentje. Deze stempel is bij uitstek geschikt voor het moeiteloos afdrukken van adresgegevens en biedt handige mogelijkheden als naam- of controlestempel. De stempelautomaat is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een geïntegreerd inktkussen dat duizenden afdrukken kan produceren, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren.

De prijs van deze stempel is inclusief een tekst/logo-opdruk, terwijl er ook diverse lettertypen beschikbaar zijn om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen. Met het handige indexvenster op de Colop Printer R24 stempel is de stempeltekst altijd duidelijk leesbaar.

In termen van stempeltype kan de Colop Printer R24 worden vergeleken met de Trodat Printy. Deze stempel is de ideale keuze om uw dagelijkse taken en projecten te vereenvoudigen, en biedt uitstekende afdrukresultaten van hoge kwaliteit.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.