Trodat Printy 46019

Trodat Printy 46019

Zelfinktende stempel (A-merk) voor ronde afdruk van max. 3 regels.

Afdrukformaat: Ø19mm

27,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Stempel Trodat Printy 46019

 

Stempel Trodat Printy 46019, zelfinktend met afdrukformaat van Ø 19 mm. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw/extra inktkussentje (E/46019) is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en voornamelijk geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Ideaal voor spaarkaarten.

De Trodat Printy 46019 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een zelfinktende stempel die praktisch en duurzaam is. Met zijn maximale afdrukformaat van Ø19mm biedt deze stempel veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van alle voordelen en eigenschappen van de Trodat Printy 46019.

 

Voordelen van de Trodat Printy 46019

Compact en Robuust Ontwerp: De compacte vormgeving in combinatie met hoogwaardige materialen maken deze stempel niet alleen stevig maar ook langdurig bruikbaar.

Snelle Bezorging: Ervaar een vlotte levering van deze hoogwaardige stempel, zodat u snel aan de slag kunt met al uw stempelbehoeften.

Ingebouwd Stempelkussentje: De Trodat Printy 46019 is voorzien van een ingebouwd stempelkussentje dat geschikt is voor duizenden afdrukken. Als u een nieuw of extra inktkussentje (E/46019) nodig heeft, kunt u dit eenvoudig bestellen.

Keuze uit Inktkleuren: U heeft de keuze uit inktkleuren zoals zwart, blauw, rood of groen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De op water gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

Geschikt voor Spaarkaarten: Deze stempel wordt veelvuldig gebruikt voor spaarkaarten, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven met loyaliteitsprogramma's.

 

Trodat 46019 - praktisch en veelzijdig

Met de Trodat 46019 haalt u een veelzijdige stempel in huis die geschikt is voor tekst en/of in combinatie met een logo. Dankzij hoogwaardige componenten levert de stempel consistent scherpe afdrukken. Gebruik de gebruiksvriendelijke online opmaakmodule om de stempel naar uw wensen vorm te geven, bekijk een proefdruk en plaats moeiteloos uw bestelling.

 

Printy 4646019 - nauwkeurige afdrukken

Printy 4646019 onderscheidt zich door indicatoren en een transparant frame, wat resulteert in nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning. Het verwisselen van het inktkussen gaat gemakkelijk en zonder geknoei, waardoor het onderhoud een moeiteloze taak wordt.

 

Trodat Printy 46019 - milieuvriendelijk en klimaatneutraal

Als onderdeel van de Trodat bestsellers is de Trodat Printy 46019 klimaatneutraal. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een milieuvriendelijke productiemethode waarborgt niet alleen efficiëntie maar ook respect voor het milieu.

In het kort biedt de Trodat Printy 46019 een uitstekende oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met zijn duurzame ontwerp, diverse inktkleuren en nauwkeurige afdrukken is deze stempel een waardevolle toevoeging voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en het gemak van de Trodat Printy 46019.

 

Tekstplaatje / stempelplaatje Trodat Printy 46019

Reservekussentje E/46019

Kleiner model Ø12mm: Trodat Printy 4612

Groter model Ø25mm: Trodat Printy 46025

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.