Trodat Printy 4642

Zelfinktende stempel (A-merk) voor ronde afdruk van max. 7 regels.

Afdrukformaat: Ø42mm

47,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Stempel Trodat Printy 4642, zelfinktend

Stempel Trodat Printy 4642, zelfinktend met afdrukformaat van Ø 42 mm. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw /extra inktkussentje (E/4642) is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en voornamelijk geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Handig als vertalersstempel.

 

Trodat Printy 4642 een allround stempel

De Trodat Printy 4642 valt op door zijn indrukwekkende afdrukformaat van Ø42mm, wat ruimte biedt voor creatieve expressie en informatieve boodschappen. Professionals, zoals tolken en vertalers, ervaren deze stempel als onmisbaar, vooral als Wbtv-stempel. Met de mogelijkheid om maximaal 5 regels tekst en/of een logo toe te voegen, is de Trodat Printy 4642 een veelzijdige metgezel.

 

Kenmerken van de Trodat Printy 4642:

  • Zelf-Inktend Gemak: Het ingebouwde inktkussen maakt de Trodat Printy 4642 direct klaar voor gebruik, zonder gedoe met externe inktpads. Het zelf-inktende ontwerp maximaliseert de efficiëntie van het stempelproces, waardoor u zonder vertraging aan de slag kunt.
  • Inkt op Waterbasis voor Diverse Papiersoorten: Het inktkussentje bevat inkt op waterbasis, ideaal voor niet-gladde papiersoorten. De waterbasisinkt zorgt voor duurzame en heldere afdrukken, waardoor de stempel veelzijdig inzetbaar is voor diverse documenten.
  • Archiveringsconformiteit volgens DIN ISO 11798: De gebruikte inkt voldoet aan strikte archiveringsnormen, waardoor documenten langdurig leesbaar blijven. De stempelinkt is ontworpen met het oog op duurzaamheid, essentieel voor officiële documenten die voor archivering bestemd zijn.

 

Trodat 4642: Voor (niet glad) papier

Voor gladde papiersoorten raden we aan om een hand-stempel met StazOn kussen te overwegen. StazOn-inkt droogt vrijwel overal op en biedt scherpe, duidelijke afdrukken.

 

Printy 4642: Vervang inktkussentje en tekstplaatje indien nodig.

Kies uit zwarte, blauwe, rode en groene inkt voor levendige afdrukken met de Trodat Printy 4642. Het stelt u ook in staat extra inktkussentjes of reserve inktkussentjes eenvoudig bij te bestellen, waardoor uw stempel langdurig functioneel blijft. Het vervangen van het stempel tekstplaatje voor aanpassingen aan de tekst is eveneens moeiteloos mogelijk.

 

Technische specificaties van de Trodat Printy 4642

Enkele technische specificaties die van belang zijn bij het gebruik van de Trodat Printy 4642:

  • Afdrukformaat: Ø42mm
  • Maximaal aantal tekstregels: 5
  • Inktkleuren: Zwart, Blauw, Rood, Groen
  • Levertijd: Slechts 1 werkdag

In deze gedetailleerde verhandeling hebben we de Trodat Printy 4642 grondig ontleed, van zijn zelf-inktende gemak tot de diverse kleuropties en technische specificaties. Maak de keuze voor de Trodat Printy 4642 en ontdek de perfecte fusie van efficiëntie, personalisatie en duurzaamheid. Voor het bestellen van extra inktkussentjes of het vervangen van het tekstplaatje, raadpleeg de link onderaan deze tekst.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4642

Extra inktkussentje E/4642

Kleiner model stempel Ø38mm Trodat Printy 4638

Groter model stempel Ø45mm Trodat Printy 46045

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.