Trodat Printy 4645

Zelfinktende stempel (A-merk) voor grote ronde afdruk van max. 9 regels.

Afdrukformaat: Ø45mm

49,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Veelzijdige zelf-inktende stempel Trodat Printy 4645

 

Stempel Trodat Printy 4645, zelfinktend met afdrukformaat van Ø 45 mm. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw/extra inktkussentje is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en voornamelijk geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd 1 dag. Handige ronde stempel.

Verken met ons de unieke kenmerken van de Trodat Printy 4645, een stempel die niet alleen uitblinkt in efficiëntie maar ook in veelzijdigheid en duurzaamheid. Ontdek de voordelen, het afdrukformaat, de kleurkeuzes en andere opmerkelijke eigenschappen van deze stempel.

 

De Trodat Printy 4645 is veelzijdig

De Trodat Printy 4645 biedt tal van voordelen om uw stempelervaring te optimaliseren:

Naadloze Stempelplaatvervanging: Het eenvoudig vervangen van het stempelplaatje stelt u in staat om teksten of logo's snel aan te passen, zonder gedoe of vertraging.

Veelzijdig Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van Ø45 mm of 7 regelteksten, heeft u voldoende ruimte om uw stempelafdrukken naar wens aan te passen.

Kleurrijke Keuzes: Kies uit inktkussentjes in diverse kleuren zoals zwart, blauw, rood en groen. De op waterbasis gebaseerde inkt garandeert heldere en duurzame afdrukken op verschillende papiersoorten.

Slim Online Ontwerpen: Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool om uw stempel volledig naar uw wensen vorm te geven. Print een ware grootte drukproef voor een nauwkeurige evaluatie van uw ontwerp alvorens te bestellen.

 

Logo-opties Printy 4645

De Trodat Printy 4645 biedt niet alleen veelzijdigheid in afdrukformaten maar maakt ook de integratie van logo's op het stempelplaatje mogelijk, waardoor het ideaal is voor diverse zakelijke toepassingen.

 

Trodat 4645 vervaardigd uit duurzame materialen

Met een robuust en compact ontwerp, vervaardigd uit duurzame materialen, biedt de Trodat Printy 4645 duurzaamheid en gebruiksgemak. Het doorzichtige gedeelte onderaan de stempel zorgt voor nauwkeurige positionering, en het eenvoudig vervangen van het inktkussentje voorkomt geknoei.

 

Trodat gaat bewust met de toekomst om

Kies voor een milieuvriendelijke optie met de CO2-neutrale Trodat Printy 4645. De stempelinkt op waterbasis in zwart voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798. Bovendien wordt uw gepersonaliseerde stempel binnen slechts 1 werkdag geleverd, waardoor u snel aan de slag kunt.

In samenvatting biedt de Trodat Printy 4645 niet alleen stempels, maar een ervaring van veelzijdigheid, duurzaamheid en milieubewustheid. Ontdek de troeven van deze stempel en til uw stempelwerk naar een hoger niveau.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4645

Inktkussentje E/4645

Model groter Ø42mm Trodat Printy 4642

Model groter Ø50mm Trodat Printy 46050

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.