Colop Printer R45

Colop Printer R45

Colop Printer R45. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 9 regels.

Afdrukformaat: Ø45mm

47,59 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer R45. Afdrukformaat Ø45mm. 

De veelzijdige Colop Printer R45 Ronde Stempel - een unieke stempel die indruk maakt! Deze ronde stempel biedt eindeloze mogelijkheden en is ideaal voor het personaliseren van adresgegevens, namen en het efficiënt controleren van documenten.

Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool ontdekt u moeiteloos uw eigen stempel/tekstplaat. De Colop Printer R45 beschikt over een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken mogelijk maakt, en biedt een breed scala aan kleuren om uw stempelontwerp te verrijken. Of het nu een elegante zwarte inkt, een opvallende rode tint, of een professionele blauwe kleur is, uw stempel zal altijd een blijvende indruk achterlaten.

Met de optie om tekst en logo toe te voegen, en een verscheidenheid aan lettertypen om uit te kiezen, wordt uw stempel een waar kunstwerk dat perfect bij uw stijl past. Het handige indexvenster op de Colop Printer R45 stempel zorgt ervoor dat uw tekst altijd duidelijk leesbaar is, waardoor het gebruik nog efficiënter wordt.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van de Colop Printer R45 en ervaar de kracht van gepersonaliseerde stempelafdrukken die een blijvende indruk achterlaten. Kies uw favoriete kleur inktkussen en geef uw creativiteit de vrije loop voor een perfecte afdruk die uw boodschap in een oogwenk overbrengt!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.