Colop Printer R40

Colop Printer R40

Colop Printer R40. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels.

Afdrukformaat: Ø40mm

44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer R40. Afdrukformaat Ø40mm. 

Colop Printer R40 Rond stempel! Deze ronde stempels zijn ontworpen voor veelzijdigheid en schitteren bij het gebruik op officiële documenten. Ze worden met name geprezen door professionals zoals notarissen, vertalers, tolken en advocaten.

Extra tip: De Colop Printer R40 is tevens perfect voor het creëren van verfijnde Ex-Libris stempels.

Uw creativiteit kent geen grenzen met onze intuïtieve online ontwerpmodule. Ontwerp met gemak uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat. Met de Colop Printer R40 kunt u naadloos afdrukken van adresgegevens, namen of handige controlestempels. Het ingebouwde inktkussen staat garant voor duizenden afdrukken in een scala aan kleuren, en de prijs is inclusief opdruk van tekst of logo. Om uw stempel helemaal uniek te maken, heeft u de keuze uit diverse lettertypen.

De stempeltekst is altijd glashelder leesbaar dankzij het handige indexvenster van de Colop Printer R40 stempel. Vergelijkbaar met de vermaarde Trodat Printy, biedt de Colop Printer R40 een verbluffend scala aan mogelijkheden om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Ontdek nu de ware essentie van stempelprestatie en ervaar de naadloze elegantie van de Colop Printer R40.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.