E/4638 Trodat

Trodat reservekussentje 6/4638 t.b.v. Trodat Printy 4638.

6,87 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Elektronisch beïnkt reservekussentje 6/4638 t.b.v. Trodat Printy 4638, met standaard inkt . De kwaliteit van dit reservekussentje staat borg voor een constante en scherpe afdruk van de stempel. Het reservekussentje is geschikt voor ca. 4.000 a 7.000 afdrukken en is eenvoudig uit te wisselen. Druk de stempel een klein stukje naar beneden en duw het oude kussentje naar buiten. Schuif het nieuwe kussentje erin en laat de stempel weer terugkomen in de originele stand.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.