Trodat Printy 4921

Trodat Printy 4921

Zelfinktende stempel van max. 3 regels, geschikt (A-merk) voor spaarkaarten.

Afdrukformaat: 12 x 12mm

22,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontdek de Trodat Printy 4921: Een Stempel Vol Voordelen

Trodat Printy 4921, zelfinktende stempel met afdrukformaat van 12x12 mm. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw /extra inktkussentje of een andere kleur (E/4921) is los bij te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en vooral geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd Trodat stempel is meestal 1 dag.

 

Stap in de wereld van veelzijdigheid met de Trodat Printy 4921, een stempel die uitblinkt in diverse opzichten:

Krachtige Constructie: Dit stempelmeesterwerk combineert een solide, compact ontwerp met hoogwaardige materialen, wat resulteert in duurzaamheid en geschiktheid voor langdurig en intensief gebruik.

Afdrukprecisie: Dankzij slimme indicatoren en een transparant frame levert de Trodat Printy 4921 nauwkeurige afdrukken, met een consistente helderheid en uitlijning bij elke toepassing.

Eenvoudige Inktkussenwissel: Een schone en moeiteloze inktkussenwissel stelt u in staat om snel van inktkleur te veranderen, waardoor de stempel zich gemakkelijk aanpast aan verschillende behoeften.

Vervangbaar Tekstplaatje (4921): Houd uw stempel altijd actueel door het tekstplaatje trodat printy 4921 op een eenvoudige manier te vervangen wanneer nodig.

Ingebouwd Stempelkussen (E/4921): Het ingebouwde stempelkussen van de Trodat Printy 4921 staat garant voor duizenden afdrukken, waardoor deze stempel een langdurige metgezel is.

Maximaal Afdrukformaat 11x11mm

Met een royale maximaal afdrukformaat van 11x11mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor uw creatieve uitspattingen, tekst, en/of logo's, waardoor het een veelzijdige keuze is voor allerlei toepassingen.

Inktkleurkeuze en Kenmerken

De keuze uit zwart, blauw, rood of groen, allemaal op waterbasis, voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is geschikt voor diverse papiersoorten (mits niet glad).

 

Trodat 4921: Veelzijdigheid Verpakt in Duurzaamheid

Met de Trodat 4921 stempel kiest u voor veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het een onmisbaar instrument wordt voor diverse afdrukbehoeften.

 

Printy 4921: Perfectie in Precisie en Duurzaamheid

Printy 4921 belichaamt precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor deze stempel garant staat voor scherpe en consistente afdrukken.

Of het nu gaat om spaarkaarten of andere toepassingen, vooral op niet-gladde papiersoorten, de Trodat Printy 4921 past zich gemakkelijk aan uw behoeften aan. Pas de stempel aan met onze handige opmaakmodule en bekijk een drukproef voordat u uw bestelling plaatst.

Deze bestseller van Trodat wordt klimaatneutraal geproduceerd en biedt onuitwisbare stempelinkt op waterbasis. Zijn betrouwbaarheid en kwaliteit maken de Trodat Printy 4921 onmisbaar in elke kantooromgeving waar precisie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

 

Alternatieven:

Trodat Printy 4922: Een groter formaat voor nog meer mogelijkheden.

Handstempel 15x15 mm: Speciaal ontworpen voor glad papier, te gebruiken met StazOn stempelkussens, ideaal voor stempelkaarten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.