Trodat Printy 4922

Zelfinktende stempel van max. 5 regels, (A-merk) voor o.a. spaarkaarten.

Afdrukformaat: 20 x 20mm

28,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4922: Uitzonderlijke Stempelkwaliteit

 

Stap binnen in de wereld van topkwaliteit met de Trodat Printy 4922, een stempel die uitmunt in zowel prestaties als duurzaamheid. 

Trodat Printy 4922, zelfinktende stempel met afdrukformaat van maximaal 20x20 mm. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw /extra inktkussentje of een andere kleur (E/4922) is los bij te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en vooral geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd Trodat stempel is meestal 1 dag.

Of je nu een bedrijfslogo wilt integreren of specifieke informatie wilt vastleggen, de Trodat Printy 4922 garandeert altijd verbluffende resultaten.

 

In de Spotlights: Trodat Printy 4922:

Veelzijdig Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 20x20 mm of vijf regels tekst, biedt de Trodat Printy 4922 een uitgebreide reeks mogelijkheden voor al je stempelbehoeften.

Inkt naar Keuze: Personaliseer je stempel met een keuze uit vier verschillende inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen - om perfect aan te sluiten bij jouw wensen.

Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, geschikt voor alle soorten papier (behalve glad papier), en voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798.

Perfect voor Spaarkaarten: Vaak ingezet als stempel voor spaarkaarten, biedt de Trodat Printy 4922 een snelle en efficiënte manier om kaarten te markeren.

Vervangbaar Tekstplaatje: Is je informatie niet meer up-to-date? Geen zorgen. Het tekstplaatje van de Trodat Printy 4922 is eenvoudig te vervangen, waardoor je stempel altijd actueel blijft.

 

Trodat 4922: Robuust Ontwerp voor Betrouwbare Resultaten

Het compacte en stevige ontwerp van de Trodat 4922, vervaardigd uit duurzame materialen, maakt het een betrouwbare keuze. Indicatoren en een transparant frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een perfecte uitlijning. Hoogwaardige componenten staan garant voor consistente, scherpe resultaten.

 

Printy 4922: Snel, Eenvoudig en Milieuvriendelijk

De Printy 4922 biedt niet alleen snelheid bij het afdrukken, maar ook gemak bij het wisselen van het inktkussen. Gebruik de gebruiksvriendelijke online opmaakmodule om je stempel te personaliseren, bekijk een drukproef en plaats moeiteloos je bestelling. Deze stempel, net als alle Trodat-bestsellers, draagt bij aan een milieubewuste aanpak.

 

Bestel Trodat Printy 4922 voor Voortreffelijke Resultaten

Trodat Printy 4922 staat synoniem voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Of het nu gaat om spaarkaarten, zakelijke documenten of een combinatie van tekst en logo, deze stempel biedt hoogwaardige prestaties. Verken vandaag nog de moeiteloze wereld van stempelen met Trodat Printy 4922.

 

Stempelplaatje voor de Trodat Printy 4922

Reservekussentje E/4922

Kleiner model Trodat Printy 4921

Groter model Trodat Printy 4923

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.