Trodat Printy 4923

Trodat Printy 4923

Zelfinktende stempel van max. 7 regels, (A-merk) met vierkante afdrukvorm

Afdrukformaat: 30 x 30mm

44,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4923, een veelzijdige zelfinktende stempel

 

Bent u op zoek naar een stempel die niet alleen veelzijdig is maar ook uitblinkt in kwaliteit? Maak kennis met de Trodat Printy 4923, een stempel die zijn eigen stempel drukt op het gebied van functionaliteit. Met een maximale afdrukformaat van 30x30mm of zeven regels tekst biedt deze stempel u de mogelijkheid om verfijnde afdrukken te creëren, inclusief tekst en logo's. Laten we samen de voordelen van deze gewaardeerde stempel verkennen.

Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw /extra inktkussentje of een andere kleur (E/4923) is los bij te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en vooral geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd Trodat stempel is meestal 1 dag.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4923:

Robuust Ontwerp: Het compacte ontwerp, in combinatie met hoogwaardige materialen, maakt de Trodat Printy 4923 solide en duurzaam.

Slimme Inkttechnologie: Met duizenden afdrukken per ingebouwd stempelkussentje en de optie om extra inktkussentjes (E/4923) afzonderlijk te bestellen, bent u verzekerd van efficiënt gebruik.

Diverse Inktkleuren: Maak uw keuze uit zwart, blauw, rood of groen als de inktkleur voor uw stempel. Alle inkt is op waterbasis en geschikt voor diverse (niet gladde) papiersoorten.

Perfect voor Spaarkaarten: De Trodat Printy 4923 wordt veelvuldig ingezet als stempel voor spaarkaarten, waar precisie en duurzaamheid cruciaal zijn.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Is uw tekst niet meer actueel? Geen zorgen! Het tekstplaatje van deze stempel kan eenvoudig worden vervangen.

 

Ervaar gemak met de Trodat 4923:

Met het Trodat 4923 stempelmodel haalt u niet alleen efficiëntie in huis, maar ook een stempel die ontworpen is voor dagelijks gebruik. De Trodat Printy 4923 levert scherpe afdrukken en een nauwkeurige uitlijning dankzij de indicatoren en het transparante frame.

 

Printy 4923: Milieubewust en snelle levering

Naast efficiëntie staat de Printy 4923 bekend om zijn milieubewustzijn. Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4923, zijn klimaatneutraal. Daarnaast biedt Trodat een snelle levertijd, zodat u snel aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempel.

 

Trodat Printy 4923: Eenvoudig Online Ontwerpen

Ontdek het gemak van de handige online opmaakmodule van Trodat om uw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u de stempel bestelt, zodat u zeker bent van het eindresultaat. Met Trodat Printy 4923 combineert u gemak met kwaliteit.

Kortom, de Trodat Printy 4923 biedt veelzijdigheid, duurzaamheid en efficiëntie in één stempel. Of u nu spaarkaarten stempelt of zakelijke documenten markeert, deze stempel staat garant voor scherpe en consistente afdrukken. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van de Trodat Printy 4923 en ervaar hoogwaardig stempelen met gemak.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4923

Reservekussentje Trodat E/4923

Model kleiner 25x25mm Trodat Printy 4933

Model groter 40x40mm Trodat Printy 4924

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.