Trodat Printy 4924
Trodat Printy 4924
Trodat Printy 4924
Trodat Printy 4924

Trodat Printy 4924

Zelfinktende stempel van max. 8 regels, (A-merk) met grote vierkante afdrukvorm.

Afdrukformaat: 40 x 40mm

47,65 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4924. Maak kennis met uw ideale stempel

 

Bent u op zoek naar een stempel die compact, duurzaam en aan al uw wensen voldoet? De Trodat Printy 4924 staat klaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Met een maximale afdruk van 40x40mm of 8 regels, geeft deze stempel u de vrijheid om uw tekst, logo's of een combinatie van beide aan te passen. 

Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw /extra inktkussentje of een andere kleur (E/4924) is los bij te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en vooral geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf online vorm te geven. Levertijd Trodat stempel is meestal 1 dag.

 

Ontdek waarom de Trodat Printy 4924 perfect is voor u:

Voordelen van uw Trodat Printy 4924:

Veelzijdig Afdrukformaat: Personaliseer uw stempel met een maximale afdruk van 40x40mm of 8 regels, waardoor u flexibel bent voor verschillende toepassingen.

Keuze van Inktkleur: Kies uit vier inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, zodat het aan al uw behoeften voldoet.

Populair voor Uw Spaarkaarten: Deze stempel wordt vaak gebruikt voor spaarkaarten, waar precisie en duurzaamheid cruciaal zijn. Scherpe afdrukken en het eenvoudig vervangen van het tekstplaatje maken het ideaal voor deze toepassing.

Vervangbaar Tekstplaatje: Pas uw stempel moeiteloos aan door het tekstplaatje te vervangen als de tekst niet meer correct is. Zo behoudt u de flexibiliteit voor langdurig gebruik.

Online Opmaak Module: Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online opmaakmodule om uw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u bestelt, zodat u volledige controle heeft over het ontwerp.

 

Trodat 4924: Compact en efficiënt voor u

De Trodat 4924, een variant van de Printy-serie, biedt u een compact ontwerp zonder concessies te doen aan efficiëntie. Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor duizenden afdrukken en kan altijd worden vervangen door een nieuw/extra inktkussentje (E/4924). Dit maakt de stempel kosteneffectief en duurzaam, precies wat u nodig heeft.

 

Printy 4924: Nauwkeurig en milieubewust

Printy 4924 onderscheidt zich door nauwkeurige afdrukken en een accurate uitlijning dankzij indicatoren en een transparant frame. De stempel voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 met zijn zwarte stempelinkt op waterbasis. Bovendien is de Trodat Printy 4924 klimaatneutraal, wat bijdraagt aan milieubewust gebruik.

In conclusie biedt de Trodat Printy 4924 een combinatie van veelzijdigheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Met zijn compacte ontwerp en hoogwaardige componenten levert deze stempel telkens weer scherpe afdrukken, waardoor het een ideale keuze is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Bestel vandaag nog en ervaar de efficiëntie van de Trodat Printy 4924!

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4924

Reserve inktkussentje E/4924

Kleiner model stempel 30x30mm Trodat Printy 4923

Groter model doorsnede 50mm Trodat Printy 46050

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.