Trodat Printy 4933 - Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4933

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 25 x 25mm

40,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ervaar de Trodat Printy 4933

Stempel Trodat Printy 4933, zelfinktend met afdrukformaat van 25x25 mm., geschikt voor max. 6 regels. Met ingebouwd stempelkussentje dat goed is voor duizenden afdrukken. Een nieuw kussentje is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. Tevens kunt u, als de tekst gewijzigd zou moeten worden, gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang dan ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingedeukt is op de oude tekst. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf te ontwerpen. Vervolgens krijg u een drukproef en kunt u de stempel bestellen.

 

Trodat Printy 4933: Innovatie en Voordelen Verenigd

In de wereld van stempels schittert de Trodat Printy 4933 als een pionier. Compact en krachtig, biedt deze stempel een scala aan voordelen voor diverse toepassingen. Of u nu teksten, logo's, of een mix van beide wilt afdrukken, de Trodat Printy 4933 staat garant voor verbluffende resultaten.

 

Trodat Printy 4933 in de Schijnwerpers

  • Robuust Ontwerp: Het compacte ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen maken deze stempel niet alleen sterk, maar ook duurzaam.
  • Supersnelle Levering: Onze Trodat Printy 4933 wordt razendsnel bezorgd, zodat u direct aan de slag kunt met uw stempelproject.
  • Eenvoudig Inktkussen Vervangen: Het ingebouwde stempelkussentje gaat lang mee, maar als het op is, kunt u moeiteloos een nieuw/extra inktkussentje (E/4933) bestellen.
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit zwart, blauw, rood of groen voor uw afdrukken. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor diverse papiersoorten, behalve de gladde varianten.
  • Online Opmaakgemak: Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online opmaakmodule om uw stempel volledig naar wens te creëren. Bekijk een drukproef en plaats eenvoudig uw bestelling.

 

Trodat 4933: Altijd Nauwkeurig

Met de Trodat 4933 bent u verzekerd van afdrukken die altijd haarscherp en nauwkeurig zijn. De transparante indicatoren en het frame zorgen voor een perfecte uitlijning, waardoor elke stempel consistent topprestaties levert. Ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder het veelgebruikte gebruik op spaarkaarten.

 

Printy 4933: Milieubewust en Klimaatneutraal

Trodat hecht waarde aan het milieu, en de Trodat Printy 4933 toont dit engagement. Alle Trodat-bestsellers, waaronder de Printy 4933, worden klimaatneutraal geproduceerd. Naast hoogwaardige prestaties draagt u ook bij aan milieuvriendelijke productie.

In samenvatting biedt de Trodat Printy 4933 een perfecte mix van stijl, efficiëntie en gebruiksgemak. Of u nu bedrijfslogo's wilt afdrukken of spaarkaarten wilt stempelen, deze stempel garandeert consistent scherpe resultaten. Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid van de Trodat Printy 4933.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4933

Reservekussentje Trodat E/4933

Één model kleiner 20x20mm Trodat Printy 4922

Groter model 30x30mm Trodat Printy 4923

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.