Colop Printer Q12

Colop Printer Q12

Colop Printer Q12. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 3 regels.

Afdrukformaat: 12 x 12mm

21,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer Q12: Voor Scherpe Zelfinktende Afdrukken

De Colop Printer Q12 is de perfecte oplossing voor hoogwaardige stempelafdrukken. Met een robuuste kunststof behuizing en een ingebouwd inktkussen biedt deze stempel moeiteloos gebruiksgemak en uitzonderlijke afdrukkwaliteit. Of het nu gaat om zakelijk gebruik, het ontwerpen van spaarkaarten of persoonlijke projecten, de Printer Q12 staat garant voor haarscherpe afdrukken, met een maximale afdrukmaat van 12x12 mm.

 

Waarom kiezen voor de Colop Printer Q12:

Volledig Zelfinktend: Het ingebouwde inktkussen elimineert de noodzaak van extra inkt. Bovendien is het inktkussen eenvoudig te vervangen.

Volledig Aanpasbaar: Personaliseer uw stempel met maximaal 2 regels tekst en voeg zelfs uw logo toe. Ontwerp een stempel die aan uw wensen voldoet.

Vervangbare Stempelplaat: Veranderende ontwerpen vereisen geen nieuwe stempel. U kunt gewoon het stempelplaatje apart bestellen en moeiteloos vervangen.

Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw behoeften.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel gemakkelijk online of upload uw eigen ontwerp. Colop maakt personalisatie moeiteloos.

Milieuvriendelijk: De Colop Printer Q12 is CO2-neutraal, waardoor u milieubewust kunt stempelen.

 

Opmerking: Voor stempelen op ondergronden met een MC-coating raden wij het gebruik van een handstempel met StazOn-kussen aan. Het inktkussen van de Colop Printer Q12 is namelijk watergedragen en mogelijk minder geschikt voor gladde oppervlakken.

 

Met de Colop Printer Q12 haalt u een veelzijdige stempel in huis die aan al uw behoeften voldoet. Of u nu zakelijke documenten stempelt, spaarkaarten maakt of creatieve projecten onderneemt, met de Colop Printer Q12 bereikt u altijd professionele resultaten. Bestel vandaag nog uw eigen Colop Printer Q12 en ontdek het gemak van perfect stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.