StazOn stempelkussen

StazOn Stempelkussen

StazOn stempelkussen voor zeer snelle droging op poreuze en niet poreuze oppervlakten. Ook NIX18 inkt.

Afdrukformaat: 75 x 45mm

11,83 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

StazOn stempelkussens geschikt voor op alle ondergronden, zoals b.v. glossy papier, plastic, metaal, gelakte houtsoorten en zelfs glas. Wordt ook veel gebruikt op handen in discotheken en bij festivals omdat de inkt snel droogt en niet vlekt. In diverse kleuren verkrijgbaar.

Het formaat van het inktkussen is 7,5 x 4,5 cm. Omdat dit kussen boven uit het doosje steekt kunnen er ook grotere stempels mee beïnkt worden.

 

Blush Pink en Soft Lilac OP=OP!!!

 

Diverse toepassingen:

Nix-18 inkt - stempelen op craft papier / craft zakken - gladde papiersoorten w.o. MC papier e.d.

 

Review van één van onze klanten: Wij (de voetbalclub UNA) uit Veldhoven(Zeelst) gebruiken deze inkt om onze ballen mee te merken hebben ook een stempel bij jullie laten maken, werkt super.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.