Trodat 4917 printy

Trodat Printy 4917

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 3 regels.

Afdrukformaat: 50 x 10mm

28,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4917 voor een scherpe en duidelijke afdruk

De Trodat Printy 4917 is een stempel die zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid en hoogwaardige prestaties. Of je nu documenten wilt markeren, formulieren wilt goedkeuren of gewoon je handtekening wilt zetten, deze stempel staat garant voor een scherpe en duidelijke afdruk. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen die de Trodat Printy 4917 tot een uitstekende keuze maken:

 • Maximaal Afdrukformaat: 50x10mm (of 3 regels)
  Met de Trodat Printy 4917 kun je genieten van een ruim afdrukformaat van maximaal 50x10mm of drie regels tekst. Dit biedt voldoende ruimte om relevante informatie weer te geven zonder concessies te doen aan de leesbaarheid.
 • Inktkleur naar Keuze: Zwart, Blauw, Rood, of Groen
  Personaliseer je stempelervaring door te kiezen uit een reeks inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood, of groen. Deze brede selectie stelt je in staat om de stempel aan te passen aan je eigen voorkeuren of de specifieke behoeften van je werk.
 • Waterbasis Inkt voor Schone Afdrukken
  De Trodat Printy 4917 maakt gebruik van inkt op waterbasis, waardoor niet alleen scherpe, heldere afdrukken mogelijk zijn, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Deze inktformule is geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten.
 • Langdurig Gebruik: 4.000-7.000 Afdrukken per Kussentje
  Het kussentje van de Trodat Printy 4917 biedt een indrukwekkende levensduur, variërend van 4.000 tot 7.000 afdrukken, afhankelijk van de complexiteit van de opdruk. Dit zorgt voor langdurig gebruik en betrouwbaarheid.
 • Geschikt voor Diverse Papiersoorten
  De inkt in Trodat Printy stempels is compatibel met alle niet-gladde papiersoorten. Voor gladde papiersoorten, zoals die vaak worden gebruikt voor folders en stempelkaarten, is een sneldrogende inkt nodig. Deze specifieke behoefte kan worden vervuld door een handstempel met houten montuur in combinatie met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.
 • Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen
  Is de tekst niet meer actueel of moet je een aanpassing maken? Geen probleem! Het tekstplaatje van de Trodat Printy 4917 kan eenvoudig worden vervangen door de klant zelf. We leveren altijd het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde, waardoor het vervangingsproces snel en moeiteloos verloopt.

 

De Trodat Printy 4917 is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige stempel van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om zakelijke documenten of creatieve projecten, deze stempel levert consistente resultaten en biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van de Trodat Printy 4917 voor een efficiënte en professionele stempelervaring.

 

Nieuw stempelplaatje Trodat Printy 4917

Zoekt u een iets groter formaat? Kies dan voor de Trodat Printy 4918 (maximaal afdrukformaat70x15mm)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.