Colop Printer 15

Colop Printer 15

Colop Printer 15. Zelfinktende kunststof stempel voor max. 3 regels.

Afdrukformaat: 69 x 10mm

28,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 15: Uitmuntende Afdrukkwaliteit en Duurzaamheid Gecombineerd

De Colop Printer 15 is een multifunctionele zelf-inktende stempel die uitblinkt in afdrukkwaliteit en duurzaamheid. Met een maximale afdrukafmeting van 69x10 mm en de mogelijkheid om maximaal drie regels tekst toe te voegen, biedt deze stempel de ideale oplossing voor diverse toepassingen, zowel zakelijk als persoonlijk.

 

Belangrijkste Kenmerken in Kort Bestek:

  • Afdrukkwaliteit van Topniveau: De Colop Printer 15 garandeert haarscherpe, professionele afdrukken, waardoor uw boodschap altijd duidelijk overkomt.
  • Milieuvriendelijk: Deze stempel is CO2-neutraal, wat betekent dat u niet alleen hoogwaardige resultaten krijgt, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet.
  • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen wanneer het uitgeput is, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik.
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw specifieke voorkeuren en stijl.
  • Mogelijkheid tot Logo-afdruk: Voeg moeiteloos uw bedrijfslogo toe voor een persoonlijke touch aan uw stempelafdruk.
  • Modulair Ontwerp: Het stempelplaatje kan afzonderlijk worden aangeschaft en zonder moeite worden vervangen, wat de Colop Printer 15 tot een duurzame investering maakt.
  • Eenvoudig Ontwerpen: Maak gebruik van onze online ontwerptool om uw stempel volgens uw wensen vorm te geven.

 

Met de Colop Printer 15 haalt u een betrouwbare stempel in huis die geschikt is voor talloze toepassingen. Kies voor topkwaliteit, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak met de Colop Printer 15. Maak een blijvende indruk met uw stempel!

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 15 en ontdek de voordelen van efficiënt en duurzaam stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.