Trodat Printy 4916

Trodat Printy 4916

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 3 regels.

Afdrukformaat: 70 x 10mm

29,50 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4916: De Perfecte Stempel voor al uw Behoeften

Bent u op zoek naar een stempel die betrouwbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk is? Dan is de Trodat Printy 4916 de ideale keuze voor u. In dit artikel zullen we de voordelen van deze stempel in detail bespreken, van het maximale afdrukformaat tot de beschikbare inktkleuren en de duurzaamheid van het kussentje. Ontdek waarom de Trodat Printy 4916 een must-have is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

 

Kenmerken van de Trodat 4916

  • Maximaal Afdrukformaat: 70x10mm. Met de Trodat Printy 4916 kunt u afdrukken maken met een maximale grootte van 70x10mm, wat overeenkomt met maximaal 3 regels tekst. Dit ruime afdrukformaat maakt het mogelijk om verschillende soorten informatie, zoals adressen, datums, of boodschappen, efficiënt weer te geven.
  • Keuze van Inktkleur. Deze stempel wordt geleverd met inkt in vier verschillende kleuren: zwart, blauw, rood en groen. Zo kunt u de inktkleur kiezen die het beste bij uw behoeften past. Bovendien is de inkt op waterbasis, wat milieuvriendelijk is en geschikt is voor dagelijks gebruik.
  • Langdurig Kussentje. Het kussentje van de Trodat Printy 4916 is duurzaam en kan, afhankelijk van de opdruk, maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken maken voordat het moet worden vervangen. Dit betekent dat u lange tijd van deze stempel kunt genieten voordat u het kussentje moet vernieuwen.
  • Geschikt voor Verschillende Papiersoorten. De inkt in Trodat Printy stempels is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten. Voor gladde papiersoorten, zoals die vaak worden gebruikt voor folders en stempelkaarten, is een sneldrogende inkt nodig. Dit kan worden bereikt in combinatie met handstempels met een houten montuur en bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

 

Tekstplaatje Printy 4916 Gemakkelijk Vervangbaar 

Als de tekst op uw stempel niet meer juist is of moet worden gewijzigd, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen. We leveren altijd het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde, zodat u dit zelf gemakkelijk kunt doen. Dit zorgt voor een langere levensduur en aanpasbaarheid van uw stempel.

 

De Trodat Printy 4916 is een betrouwbare en veelzijdige stempel

De Trodat Printy 4916 is een betrouwbare en veelzijdige stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar een stempel voor zakelijk gebruik, thuis, of voor speciale gelegenheden, deze stempel zal u niet teleurstellen.

Met de Trodat Printy 4916 kunt u stijlvolle en professionele afdrukken maken op een breed scala van documenten. De keuze van inktkleur, het ruime afdrukformaat, de duurzaamheid van het kussentje en de mogelijkheid om het tekstplaatje gemakkelijk te vervangen, maken dit tot een topkeuze voor veeleisende gebruikers.

 

Tenslotte: Of u nu een bedrijf runt, uw thuiskantoor organiseert, of gewoon uw persoonlijke papierwerk ordent, de Trodat Printy 4916 is de perfecte metgezel voor al uw stempelbehoeften. Bestel de uwe vandaag nog en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige stempel.

 

Reserve inktkussen E/4916

Stempelplaatje Trodat Printy 4916

Groter model Trodat Printy 4925

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.