4925_Trodat

Trodat Printy 4925

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 82 x 25mm

52,85 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat 4925: Compacte Efficiëntie in Stempelen

Trodat Printy 4925, de compacte stempeloplossing voor duurzame en scherpe afdrukken. Met een maximaal afdrukformaat van 82x25mm en de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst te bevatten, biedt deze stempel veelzijdigheid voor diverse toepassingen. Ontdek de voordelen van deze efficiënte stempel die voldoet aan al uw stempelbehoeften.

 

Trodat 4925 Voordelen

  • Maximaal Afdrukformaat: Het biedt een royaal afdrukformaat van 82x25mm, waardoor u voldoende ruimte hebt voor tekst of een combinatie van tekst en logo.
  • Inktkleurkeuze: Kies uit vier inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen - die perfect passen bij uw voorkeuren of huisstijl.
  • Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.
  • Tekstplaatje Vervangbaar: Is uw tekst niet meer actueel? Geen probleem. Het tekstplaatje kan eenvoudig worden vervangen, waardoor de stempel altijd up-to-date blijft.
  • Duurzaam Ontwerp: Het stevige maar compacte ontwerp, samen met hoogwaardige materialen, maakt de Trodat Printy 4925 sterk en duurzaam, wat zorgt voor een langdurige levensduur.

 

Printy 4925: Inkt op Waterbasis voor Nauwkeurige Afdrukken

Trodat Printy 4925 maakt gebruik van inkt op waterbasis, waardoor het geschikt is voor nauwkeurige afdrukken op diverse papiersoorten. Het ingebouwde stempelkussentje maakt duizenden afdrukken mogelijk, en voor extra inktkussentjes in verschillende kleuren kunt u altijd het E/4925 inktkussentje apart bestellen.

 

Trodat 4925: Handig en Milieubewust

Dankzij de handige opmaakmodule kunt u de stempel naar wens vormgeven. Bekijk een drukproef voordat u de stempel bestelt. Het eenvoudige en schone verwisselen van het inktkussen maakt onderhoud een fluitje van een cent. Bovendien is Trodat Printy 4925 klimaatneutraal, zoals alle Trodat bestsellers, wat bijdraagt aan milieubewust stempelen.

 

Nauwkeurige Afdrukken, Snelle Levertijd

De indicatoren en het transparante frame van de Trodat Printy 4925 zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning. De constructie en hoogwaardige componenten garanderen telkens weer scherpe en heldere afdrukken. Met een snelle levertijd bent u snel voorzien van deze efficiënte stempel.

In samenvatting biedt de Trodat Printy 4925 een veelzijdige stempelervaring met duurzaamheid, gebruiksgemak en milieubewustheid. Bestel vandaag nog en ervaar de efficiëntie van Trodat in al uw stempelbehoeften.

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4925 Trodat

Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4925

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer 45

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.