Trodat Printy 4918

Trodat Printy 4918

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 4 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 70 x 15mm

33,69 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4918 voor gebruiksgemak en duurzaamheid

Trodat Printy 4918 is een veelzijdige en hoogwaardige stempel die zich onderscheidt door zijn gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze zelfinktende stempel is ideaal voor diverse toepassingen, variërend van kantoorwerkzaamheden tot persoonlijk gebruik. 

 

Hier zijn enkele kenmerken die de Trodat Printy 4918 tot een uitstekende keuze maken:

Maximaal afdrukformaat: 70x15mm of maximaal 4 regels

Met een ruim afdrukformaat van 70x15mm biedt de Trodat Printy 4918 voldoende ruimte voor tekst, logo's of andere ontwerpen. De mogelijkheid om maximaal 4 regels tekst toe te voegen, maakt deze stempel geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van adreslabels tot specifieke boodschappen.

Inktkleur naar keuze: Zwart, Blauw, Rood of Groen

Personaliseer je stempelervaring door te kiezen uit verschillende inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen. Wat je boodschap ook is, de Trodat Printy 4918 laat een professionele en opvallende indruk achter op elk oppervlak.

Milieuvriendelijke waterbasis inkt

De inkt die in de Trodat Printy 4918 wordt gebruikt, is op waterbasis. Dit maakt niet alleen de afdrukken levendig en helder, maar toont ook het milieubewuste karakter van deze stempel. Een bewuste keuze voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Langdurig gebruik: 4.000 tot 7.000 afdrukken per kussentje

Met een indrukwekkende levensduur kan het inktkussentje van de Trodat Printy 4918 tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken, afhankelijk van de complexiteit van de opdruk. Dit minimaliseert niet alleen de frequentie van inktaanvullingen maar verzekert ook een langdurige en consistente prestatie.

Geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten

De veelzijdigheid van de Trodat Printy 4918 strekt zich uit tot het afdrukken op diverse papiersoorten. Of het nu standaard kantoorpapier is of iets dikker materiaal, deze stempel levert haarscherpe afdrukken op alle niet-gladde oppervlakken. Voor gladde papiersoorten raden we het gebruik van sneldrogende inkt aan, mogelijk in combinatie met een houten handstempel met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

Eenvoudig vervangen van het tekstplaatje

Is de tekst niet meer accuraat of wil je een nieuwe boodschap overbrengen? Geen probleem. De Trodat Printy 4918 maakt het gemakkelijk voor klanten om zelf het tekstplaatje te vervangen. Bij elke bestelling leveren wij het nieuwe stempelplaatje inclusief dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde. Zo blijft jouw stempel altijd up-to-date en klaar voor gebruik.

 

De Trodat Printy 4918 combineert functionaliteit met gebruiksgemak en biedt een hoogwaardige stempelervaring voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Maak een professionele indruk met elke afdruk, waarbij de Trodat Printy 4918 je helpt om moeiteloos en efficiënt je stempel te drukken op elke situatie.

 

Zoekt u een groter model? Kijk dan op Trodat Printy 4925 (Maximaal afdrukformaat 82x25mm)

Alternatief: Colop Printer 45 (Maximaal afdrukformaat 82x25)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.