Stempelinkten

Stempelinkten worden zowel in de particuliere sector als op kantoor, in het magazijn en in fabrieken gebruikt. Er zijn verschillende soorten inkten voor verschillende toepassingen. Wilt u stempel inkt bijvullen op uw stempelkussen kies dan voor de juiste inkt.

 1. Noris 410

  28,89
 2. Encore stempelinkt 15 ml

  Snel drogende metallic inkt, goud, zilver en koper

  4,82
 3. Colop 801
  Colop 801

  Stempelinkt Colop 801 voor op standaard papier. Kan ook worden gebruikt voor inktkussentjes die in een zelf-inktende stempel gaan. Zeer eenvoudig te vervangen.

  6,38
 4. Stempelinkt Trodat 7011
  Stempelinkt universeel Trodat 7011

  Universele stempelinkt van het merk Trodat

  6,38
 5. Colop EOS inkt
  Stempelinkt EOS

  EOS navulinkt voor EOS stempels. Deze inkt is ook geschikt voor glad papier, craft zakken en dozen.

  13,88
 6. EOS inkt 250 ml
  EOS ink 250 ml

  EOS navulinkt voor EOS stempels. Ook geschikt voor glad papier, craft zakken en dozen.

  110,40
 7. Stempelinkt Colop 805 archiefinkt
  Colop 805

  Stempelinkt Colop 805 archiefinkt. Zwart

  9,05
 8. Stempelinkt StazOn
  Stempelinkt StazOn

  Stempelinkt alleen voor de StazOn stempelkussens.

  6,22
 9. Reiner stempelinkt div. kleuren
  Reiner stempelinkt div. kleuren

  Oliehoudende stempelinkt voor o.a. Reiner stempel met metalen cijfers/letters

  13,55
 10. Noris 110s

  Noris 110s voor algemeen gebruik in stempelkussens van de merken Trodat en Traxx.

  5,45
 11. Noris 110UV
  Noris 110UV

  Stempelinkt Noris 110UV voor o.a. discotheken.

  7,01
 12. Vleesinkt Noris 111 - vleesinkt blauw, rood en bruin – slachthuis vlees inkt – Stempelfabriek.nl
  Noris 111

  Stempelinkt Noris 111 voor op vlees.

  15,74
 13. Noris 117 fluorinkt
  Noris 117

  Stempelinkt Noris 117 fluoriserend (deels UV) voor op papier

  8,81
 14. Stempelinkt Noris 119
  Noris 119

  Stempelinkt Noris 119 voor op verpakkingen van levensmiddelen

  26,31
 15. Verdunningsmiddel RM/119
  Verdunningsmiddel RM/119 1 liter

  Verdunningsmiddel RM/119. Ook voor het opfrissen van uw stempelkussen met 119 inkt.

  49,34
 16. Noris 130 stempelinkt
  Noris 130

  Stempelinkt Noris 130 voor op metaal.

  13,02
 17. Stempelinkt Noris 131
  Stempelinkt Noris 131

  Stempelinkt speciaal voor op autobanden.

  14,77
 18. Verdunningsmiddel RM/130
  Verdunningsmiddel RM/130

  Verdunnings-en reinigingsmiddel RM/130. Ook voor het opfrissen van uw stempelkussen met 130 inkt.

  8,77
site.Page

Stempelinkten

Stempelinkten worden zowel in de particuliere sector als op kantoor, in het magazijn en in fabrieken gebruikt. Er zijn verschillende soorten inkten voor verschillende toepassingen. Wilt u stempel inkt bijvullen op uw stempelkussen kies dan voor de juiste inkt.

Stempel inkt voor op papier en speciale gladde oppervlakten

Als de stempelinkt watervast is, ontstaan er geen vlekken. Watervaste inkt is nodig op gladde oppervlakten w.o. ook glad papier. Standaard inkt op waterbasis is niet watervast maar volstaan wel indien u op standaard papier wilt afdrukken.

Speciale stempelinkt moeten altijd op een speciaal stempelkussen. Dit kussen heeft een speciale inleg en sluit heel goed af. Hierdoor ontsnapt er geen dampen van de vluchtige stoffen en blijft de inkt goed nat.

Bij sommige inkten kan het stempelkussen opgefrist worden met verdunningsmiddel. Dit specifieke verdunningsmiddel vindt u bij de stempelinkten.

 

Soorten inkt van de merken Colop, Coloris en Noris-Color

ER zijn 2 stempel fabrikanten ieder met hun eigen inkten. Noris en Coloris inkten zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Beide hebben ook inkten op waterbasis die weer geschikt zijn voor in stempel automaten. Dat kunnen Colop Printers, Trodat Printy's maar ook de zwaardere modellen zijn.

Beide merken hebben ook inkten op basis van vluchtige stoffen. Deze zijn geschikt voor gladde, niet poreuze ondergronden. Dat kan glad papier zijn, maar ook kunststoffen, metalen, voeding en nog veel meer. Verhees stempels heeft een uitgebreide collectie hiervan.

 

Watervaste stempelinkt: Een schoon resultaat dat niet vlekt

Als u een bepaald type bedrijfsstempel heeft gekozen, moet u nog de juiste kleur bepalen. Bij het maken van uw keuze is de toepassing belangrijk. Een watervaste inkt wordt vaak gebruikt bij gladde oppervlakten maar soms ook bij het stempelen op handen. Deze toepassing vind je vaak op festivals.

Er is ook speciale watervaste stempelinkt voor dozen of textiel die in aanraking met regen kunnen komen. Of het nu gaat om het stempelen op papier, karton, metaal of kunststof, wij bieden voor elke toepassing de juiste stempelinkt.

 

Voor elk oppervlak de juiste stempelkleur

Klanten kunnen alle soorten stempelinkten gemakkelijk in onze online stempelshop vinden. Wij voeren alle soorten stempelinkt van bekende fabrikanten zoals Coloris, Colop of Noris-Color. Bij ieder type inkt vindt u de juiste beschrijving

Mocht u vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard het het bestellen van de juiste inkt. Natuurlijk kunt u bij ons ook stempelkussens kopen evenals alle andere soorten accessoires.

Stempelinkt kopen in combinatie met een kussen.

Onze klantenservice geeft ook graag uitgebreid advies bij het kopen van de juiste inkt. Stempelkussens zijn overigens in verschillende formaten verkrijgbaar, passend bij de grootte van de stempel. Ook zijn er diverse stempelkussens, ieder met hun specialiteit.

Het stempelkussen TopPad is de beste keus bij een grote stempels en/of bij speciale inkten. Hij kan worden gevuld met alle soorten inkten die verkrijgbaar zijn. Sneldrogende stempelinkten en watervaste stempelinkten kunnen in dit stempelkussen omdat hij luchtdicht kan worden afgesloten.

 

Zwarte inkt en andere stempelinkt kleuren

Een grote keuze aan gekleurde inkt is verkrijgbaar in onze online shop. Ze zijn zowel geschikt voor zelf-inktende stempels als voor het bijvullen van losse stempelkussens. Onze stempelinkten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten zoals Coloris, Colop of Noris-Color.

Inkten van Noris en Coloris zijn o.a. geschikt voor het stempelen op hout, metaal en poreuze ondergronden, maar ook op glad papier. De fabrikant Colop levert gewone stempelinkt voor het stempelen op briefpapier. Vrijwel alle Colop inkten zijn op waterbasis.

Vult u een stempelkussen bij, zorg er dan voor dat inkt van juiste fabrikant gebruikt wordt. Dit is de enige manier om een ​​optimaal resultaat te bereiken. Alle inkten zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, maar de meeste hebben een uitgebreidere kleurkeuze.

 

Speciale stempelkleuren voor speciale wensen

Veel oppervlakken vereisen watervaste stempelinkt. Een voorbeeld is de textielstempelinkt. Zelfs bedrijfskleding kan ermee bedrukt worden. Het resultaat kan alleen blijvend zijn als de stempelinkt watervast is. Zie de gebruiksaanwijzing.

Hetzelfde geldt voor het stempelen van verpakkingen. Zwarte inkt voor dit gebruik vindt u ook in onze shop. Wilt u uw stempel inkt kopen via onze shop dan ontvangt u in principe binnen 2 a 3 dagen.

 

Reiniging van stempels en stempelkussens

Hoe lang een zelf-inktende bedrijfsstempel of stempelkussen gebruikt kan worden, hangt vooral af van correct gebruik. Sneldrogende inkt heeft als nadeel dat ze het stempelkussen kunnen uitdrogen.

Dit komt omdat alcohol snel verdampt als het inktkussen open is. De pigmenten van de stempelkleuren en de binder blijven in het stempelkussen achter. Er ontstaat dan een kleverige substantie. In dit geval moet verdunner worden gebruikt. Hierdoor wordt de stempelinkt weer vloeibaar.

Onze verdunningsmiddelen kunnen ook gebruikt worden om stempel materialen te reinigen. Daarnaast is er voor bijna elke speciale inktsoort een geschikte verdunner in onze winkel.