Gepersonaliseerde stempels maken voor uw bedrijf

Naast standaard stempels bieden wij een heel scala aan gepersonaliseerde stempels aan. Stempels met een eigen tekst en logo zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Het logo is vaak gemakkelijker te herkennen.

Voordat u besluit een stempel te personaliseren kijkt u eerst naar de toepassing. Hierover kunt u meer lezen onderaan deze pagina. Voor alle doeleinden vindt u in ons grote assortiment passende individuele postzegels.

Gepersonaliseerde stempels maken voor uw bedrijf

Naast standaard stempels bieden wij een heel scala aan gepersonaliseerde stempels aan. Stempels met een eigen tekst en logo zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Het logo is vaak gemakkelijker te herkennen.

Voordat u besluit een stempel te personaliseren kijkt u eerst naar de toepassing. Hierover kunt u meer lezen onderaan deze pagina. Voor alle doeleinden vindt u in ons grote assortiment passende individuele postzegels.

Persoonlijke stempel met logo

Wilt u online een gepersonaliseerde stempel maken of ontwerpen? Dan is het goed te weten dat een logo op uw stempel geen meerprijs heeft. Wilt u uw stempels bestellen? dan is de prijs die erbij staat incl logo of andere afbeelding.

Uw logo kunt u uploaden en zo ook een complete stempelafdruk indien u dat heeft. Let er wel op dat hetgeen u upload altijd zwart/wit is. Ook zonder grijstinten en minimaal 300 dpi. Hoe scherper uw logo, hoe beter wij de stempel kunnen maken.

 

Stempel personaliseren

U kan uw persoonlijke stempel op deze website zelf ontwerpen. We gebruiken hiervoor een stempel ontwerp module. Maak eerst een keuze welke stempel u wilt gaan bestellen. Klikt op de bewuste stempel en start met het maken van uw eigen ontwerp/de stempelafdruk.

U kunt een lettertype kiezen, de lettergrootte en waar u de tekst wilt plaatsen. Vergroten, verkleinen, het kan allemaal.

Upload uw logo of afbeelding en bepaal waar deze op de afdruk moet komen te staan. Heeft u uw stempel gepersonaliseerd? Bent u helemaal tevreden over uw ontwerp print dan een drukproef ter controle uit. Kijk naar eventuele tekst fouten en het afdrukformaat.

Wilt u een boekhoudstempel met een vakverdeling, dan kunt u deze online maken. .Een alternatief is dat u dit in Exel maakt. Daar maakt u dan een pdf van en vervolgens deze pdf upload.

 

Individueel stempelen

Bij ons kunt u individuele stempels laten maken, voor uw bedrijf, instelling, vereniging of voor thuis. Gepersonaliseerde stempels zijn handig voor onder een brief, op een enveloppe. Maar ook voor op een contract, een folder, in de boekhouding en voor de administratie. Daarnaast zijn er nog vele andere toepassingen.

Een veel gebruikte toepassing is het stempelen op Kraftzakken en kraft-tassen. Sinds de plastic tasjes in de ban zijn gedaan stempelen veel ondernemers hun logo en websitenaam op papieren tassen. Hiervoor is een grote stempel nodig met speciale inkt (de Noris 191 of de STK 8080P). En een speciaal stempelkussen voor sneldrogende inkten, de TopPad.

 

Gepersonaliseerde handstempels

Handstempels zijn voor iedere toepassing geschikt. Met het juiste stempelkussen in combinatie met de juiste inkt kunt u alle kanten op om uw gepersonaliseerde handstempel op alle ondergronden aan te brengen. Dat is handig voor als u een andere kleur inkt wilt. Maar ook als u een andere toepassing m.b.t. de ondergrond gaat stempelen.

 

Mocht de stempelafdruk later niet meer kloppen door een verhuizing, dan is dit ook geen probleem. U kunt dan kiezen voor een geheel nieuwe gepersonaliseerde rubberstempel of alleen de tekstplaat laten wijzigen.

Bij houten stempels vindt u een groot assortiment in formaten. Hele kleine stempeltjes, hele grote tot wel 20x20cm, ronde, vierkante en rechthoekige. Gepersonaliseerde stempels met houten montuur zijn in vele maten te verkrijgen.

 

Stempel Trodat Printy en Colop Printer

De meest gangbare zelfinktende stempels met een kunststof behuizing zijn de Colop Printers en de Printy van Trodat. Dit zijn dezelfde soort persoonlijke stempels/printy stempels echter van 2 verschillende topmerken. Ook bij deze gepersonaliseerde stempels is het gemakkelijk om de stempelplaatjes te vervangen. Dit kan handig zijn indien er een tekst-wisseling moet plaatsvinden.

Indien u het tekstplaatje laat vervangen schaf dan ook altijd een nieuw reservekussentje aan. Het oude kussentje is meestal ingedeukt door de oude tekst. Daardoor geeft het op die plekken dan geen inkt af op het nieuwe tekstplaatje. U kunt zowel het tekstplaatje als het reservekussentje gemakkelijk zelf vervangen.

 

Colop Classic, Colop Expert Line en Trodat Professional stempels

Ook al deze stempels kunt u volledig personaliseren. Deze Colop en Trodat stempels zijn robuuster dan de stempels in het hoofdstukje hierboven. Vaak zijn zij ook groter van afdrukformaat en geschikt voor frequent gebruik. Omdat ze deels van metaal zijn kunnen ze nog beter tegen een stootje. Daarom worden niet alleen op kantoor maar ook in winkels en magazijnen gebruikt.

De stempelplaat kan alleen een afdruk bevatten maar we hebben ook datumstempels in deze serie. In dat geval staat de doordraaibare datum altijd in het midden van de tekstblok.

 

Colop EOS voor 20.000 afdrukken

Deze eigen stempel is ideaal voor kantoorgebruik. Er zit geen los inktkussentje in maar wel een inkt-recevoir. Deze gepersonaliseerde stempels uit de EOS-serie kunnen tot 20.000 afdrukken geven.

Deze persoonlijke stempel maken wij van een soort foam. Kijk uit met niets en paperclips in het papier waarop u de stempelafdruk wilt zetten.

 

Heeft u uw stempel besteld op een werkdag voor 15.00 uur? Dan zullen wij proberen deze nog dezelfde dag op de post te doen.