Reiner. Wereldwijd de beste numeroteur

Het bijzondere van de Reiner nummerstempels is dat ze cijfers bevatten die automatisch kunnen doornummeren. Het zijn dus automatische nummerstempels. Ze worden automatisch voortbewogen door een speciaal mechanisme. U kunt dit zelf helemaal zelf instellen.

U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om paginanummers te stempelen. Of bonnen die oplopend genummerd moeten worden. De bekendste fabrikant van dit type numeroteur is de firma Reiner uit Duitsland. Daarom vindt u natuurlijk ook stempel in ons assortiment.

 1. Reiner numeroteur B2
  Reiner numeroteur B2

  Automatische nummerstempel, voor veelvuldig gebruik, met metalen frame, raderen en montuur. Aantal nummers 6.

  145,43
 2. Reiner numeroteur B6
  Reiner numeroteur B6

  Automatische nummerstempel, voor kantoorgebruik, met metalen frame en raderen. Aantal nummers 6.

  91,23
 3. Reiner numeroteur B6K
  Reiner numeroteur B6K

  Automatische nummerstempel met metalen raderen en een kunststof frame. Totaal aantal nummers 6.

  88,60
 4. Reiner numeroteur C1 met 10 raderen
  Reiner numeroteur C1 met 10 raderen

  Automatische duurzame nummerstempel met metalen raderen en een metalen frame. Totaal aantal nummers 10.

  359,49

Reiner. Wereldwijd de beste numeroteur

Het bijzondere van de Reiner nummerstempels is dat ze cijfers bevatten die automatisch kunnen doornummeren. Het zijn dus automatische nummerstempels. Ze worden automatisch voortbewogen door een speciaal mechanisme. U kunt dit zelf helemaal zelf instellen.

U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om paginanummers te stempelen. Of bonnen die oplopend genummerd moeten worden. De bekendste fabrikant van dit type numeroteur is de firma Reiner uit Duitsland. Daarom vindt u natuurlijk ook stempel in ons assortiment.

Numeroteurs om automatisch opeenvolgend te nummeren

De stevige numeroteur stempels zijn voorzien van een speciaal doornummer mechanisme. De automatisch opvolgende nummers zijn ideaal. Het voorkomt dat je met de hand de nummers steeds moet doordraaien.

De behuizing van de Reiner numeroteurs zijn van metaal. Enkele modellen beziiten ook een kunststof variant. Deze kunststof behuizing is geschikt voor gewoon gebruik. De metalen versie is voor regelmatig gebruik en gaat heel lang mee.

Opeenvolgende nummers kunnen met deze Reiner numeroteurs in een handomdraai worden gestempeld. Neem b.v. paginanummers of nummering van bonnen of facturen. Natuurlijk kunt u er naast paginanummers ook snel en eenvoudig andere nummeringen mee maken.

Deze instelbaar Reiner numeroteur stempels worden vervaardigd met een hoge kwaliteit. Deze stempels met een stevig kunststof of metalen frame zijn voorzien van wieltjes die automatisch doornummeren.

De repeterende nummers zijn instelbaar. U kunt kiezen voor 2x hetzelfde nummer, of meer. De laatste cijfers veranderen dan vanzelf na iedere stempelafdruk. De details van de verschillende Reiner-stempels kunt u lezen in de productbeschrijving.

 

De meest verkochte Reiner nummerstempels

De Reiner b2 en de numeroteur Reiner b6 zijn de meest verkochte Reiner nummerstempels. Deze zijn met een metalen behuizing te bestellen. Sommige hebben ook een kunststof behuizing. Deze stempels zijn voorzien van 6 metalen cijfers en sommige hebben zelf 8 metalen cijfers.

 

Verschillende uitvoeringen

Reiner heeft de keuze uit vele modellen met ieder hun specifieke toepassingen. De modellen B6K, B6, B2, B8K als C en C1, hebben wij op voorraad. Ook kunt u kiezen uit de lettertypen Blok of Antiqua. Ook kunt u kiezen uit verschillende afdrukhoogte van 3,5 tot 5,5 mm hoogte.

Natuurlijk kunt u meerdere modellen bestellen om voorbereid te zijn op alle mogelijke situaties. Zo heeft u altijd de juiste stempel van Reiner bij de hand.

Van het merk Reiner stempel zijn ook datumstempels verkrijgbaar. Ook deze zijn doordraaibaar en instelbaar. Deze datum Reiner stempels staan niet op onze website maar u kunt ze wel bij ons bestellen.

Zoekt u een bepaald model Reiner en vindt u deze niet op onze website? Heeft u hulp nodig? Stuur dan een e-mail met uw aanvraag en wij laten u de prijs en levertijd weten.

Iedere Reiner stempel heeft zijn eigen formaat inktkussentje. In de numeroteur stempel zit al een ingebouwd inktkussentje. Deze zijn ook los te bestellen. De inkt voor de Reiner-stempel is op oliebasis en garandeert een schone afdruk.

 

Beschikbaar met verschillend aantal cijfers van 6 tot 12

Alle Reiner nummerator stempels met verschillende nummerposities kunt u bij ons krijgen. U heeft dus de keuze voor een stempel met automatische nummering. U kunt in één keer 6, 8 of 12 cijfers automatisch doornummeren.

Deze producten zijn daarom het ideale alternatief voor de klassieke nummerbandstempels. Deze laatste moet u steeds opnieuw handmatig doordraaien op het volgende nummer. Het is zeker de moeite waard om te overwegen welke variëteit voor u het meest productief is.

Overigens zijn er ook klassieke nummerstempels van de merken Trodat en Colop. Bij deze stempels draai je handmatig de cijferbanden door als je doorlopende nummering op papier wilt. Deze laatste stempels zijn voorzien van een ingebouwd inktkussentje welk wel 4.000 tot 7.000 afdrukken meegaat.

 

REINER® nummeroteurs zijn de ideale helpers bij het dagelijkse werk. Ontwikkeld voor en afgestemd op langdurig gebruik, zorgt het robuuste ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen voor een overtuigend, consistent afdrukbeeld. De handgreep ligt altijd prettig in de hand en de bediening is kinderspel. Plaatsen, aandrukken en de hoogwaardige afdruk is klaar.