Datumstempels met eigen tekst kopen

Een datumstempel is voor veel doeleinden erg handig en niet alleen als gewone administratieve stempel met een datum. Er zijn veel varianten en de mogelijkheden m.b.t. een ontwerp zijn enorm. U kunt zowel een zelfinktende datumstempel bestellen als een grote hand datumstempel of een datumstempel voorzien van uw logo.

Kijk naar ons assortiment en vind een datumstempel die bij u past.

Datumstempels met eigen tekst kopen

Een datumstempel is voor veel doeleinden erg handig en niet alleen als gewone administratieve stempel met een datum. Er zijn veel varianten en de mogelijkheden m.b.t. een ontwerp zijn enorm. U kunt zowel een zelfinktende datumstempel bestellen als een grote hand datumstempel of een datumstempel voorzien van uw logo.

Kijk naar ons assortiment en vind een datumstempel die bij u past.

Datumstempel met tekst

Er zijn ook datumstempels met alleen de datum in tekst of met cijfer. Maar ook datumstempels met uw eigen tekst. Zo kan het handig zijn om een ​​datumstempel met een tekst naar eigen ontwerp te hebben als het gaat om geautomatiseerde dagelijkse toepassingen in het bedrijf.

Uiteraard kunt u hiervoor, in onze creator, uw eigen logo downloaden en deze vervolgens haarscherp op uw datumstempel laten zetten. Gewone administratieve stempels, datumstempels met standaardteksten of geheel gepersonaliseerd behoren ook tot de mogelijkheden.

Naast een pure datumstempel wordt op kantoor vaak een datumstempel met tekst gebruikt. Hierdoor kan de boekhouding tijdbesparend en overzichtelijk worden uitgevoerd, maar kunnen ook andere documenten ermee worden gestempeld, wat bijdraagt ​​aan een overzichtelijke organisatie of archivering.

U kunt de datum in cijfers of letters op de nieuwe stempel met datum en tekst laten zetten. Als u uw eigen tekst toevoegt, zijn de toepassingsgebieden praktisch onbeperkt. Zeker als u de tekst op uw stempel gepersonaliseerd wilt hebben, hetgeen bij ons mogelijk is. Een zelfinktende datumstempel komt hier in aanmerking, maar ook diverse handmatige datumstempels met tekstplaat.

Om uw datumstempel te voorzien van individuele tekst kunt u eenvoudig onze creator gebruiken. Deze creator of onlne ontwerptool maakt het u gemakkelijk om uw stempels te ontwerpen. Zo personaliseert u in een handomdraai Colop Printer-en Trodat Printy datumstempels met tekst en logo.

Bent u klaar met uw ontwerp dan kunt u een drukproef printen. Deze kunt u dan controleren qua tekst en afmeting. Bent u helemaal tevreden? Dan kunt u verder gaan met uw bestelling.

 

Stempel betaald met datum

Zo hebben wij b.v. een betaald stempel met datum. Dat is een gewone datumstempel waar u zelf online het woord "BETAALD" op kan laten zetten. Dat kan natuurlijk ook een ander woord zijn. U kunt deze stempel BETAALD met datum zelfs 10 jaar lang gebruiken. De datumbanden voorzien in 10 opeen lopende jaartallen.

De zelf-inktende versie, zoals de Trodat Professional datumstempel heeft een ingebouwd inktkussentje welke goed is voor 4.000 a 7.000 afdrukken. Een zelf-inktende stempel is praktisch voor iedereen die geen extra stempelkussen bij de hand wil hebben.

Afhankelijk van het model kan de Trodat Professional datumstempel rechthoekig of rond worden afgedrukt, dus kies het, voor u, ideale formaat. De letterhoogte is 3 of 4 mm. Naast de datum kunt u uw eigen persoonlijke tekst op het tekstplaatje zetten. Zo krijgt u een uniek datumstempel met een individuele tekst die u zelf naar uw wensen en eisen kunt definiëren.

Niet alleen op kantoor, maar ook in winkels of magazijnen kunnen dergelijke individuele Trodat-datumstempels met tekst zeer nuttig zijn bij het dagelijkse werk. Met de hoge kwaliteit en de scherpe print zijn er geen problemen.

 

Kies de juiste stempelinkt

Naast zelfinktende stempels zoals de zelfinktende datumstempels met plaat en tekst, kunt u ook kiezen voor een datum handstempel met tekst. Bij zelf-inktende datumstempels met tekstplaat zijn de datum altijd in het midden geplaatst. Dat is nodig voor de stabiliteit bij het afdrukken.

Bij hand datumstempel met plaat kan de datum ook uit het midden op het ontwerp komen te staan. Kijk daarvoor bij onze Colop P-700 serie. Hand-datumstempels met een tekstplaat hebben allerlei formaten m.b.t. de stempelafdruk, dus ook hele grote.

Een t.h.t. stempel kan zowel een zelf-inktende datumstempel zijn als een stempel uit de P-700 serie. Gaat u stempelen op etiketten dan zijn deze vaak glad. In dat geval adviseren wij een datumstempel met tekstplaat uit de P-700 serie in combinatie met een StazOn stempelkussen.

Zo kan de houdbaarheidsdatum van producten eenvoudig op verpakkingen en dergelijke worden gestempeld. Let bij twijfel over de juiste stempelinkt of vraag ons om advies. Als u uw nieuwe datumstempel bestelt en hulp nodig heeft, zijn wij er om u te helpen.

 

Stempel met datum en tekst in verschillende formaten

Ook snelle levertijden zijn belangrijk voor u. Uw individuele datumstempel met tekst ontvangt u meestal de volgende werkdag nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Meestal gaat uw bestelling nog dezelfde dag op de post. Alle datumstempels met uw eigen tekst, uiteraard ook grote datumstempels, worden u zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Gebruik de Creator voor uw ontwerp van de stempel. Zodra uw ontwerp online door u gemaakt is bieden wij de mogelijkheid een drukproef te printen. Dit is verstandig om te doen want haalt niet alleen eventuele fouten eruit maar u ziet ook gelijk hoe groot de afdruk gaat worden.

Heeft u al een ontwerp dan kunt u deze ook in onze creator uploaden. Zorg er dan voor dat het een goed zwart/wit ontwerp is met een minimale resolutie van 300 dpi. De bestanden die u kunt uploaden zijn: pdf, jpg, tif, bmp, eps en ai.

Colop Printer en Trodat Printy datumstempels met tekst en logo mogen een maximale tekstplaatmaat hebben van 116x70 mm als u kiest voor de grootste variant. Uiteraard kunt u ook voor kleinere modellen kiezen.

Wilt u een datumstempel bestellen die niet zelf-inktend is, dan vindt u bij het merk Colop wat u zoekt, n.l. de Colop P700 serie. Voor deze traditionele handstempel met draaibare datumbanden zijn meerdere lay-outs mogelijk omdat de datum niet altijd in het midden van de afdruk hoeft te staan.