Zelfinktende datumstempels met kunststof montuur

Datumstempels van het type Colop Printer en Trodat Printy kunt u in onze shop online gemakkelijk zelf ontwerpen. Met behulp van onze "creato"r bepaald u de tekst, het lettertype, formaat e.d. Daarnaast kunt u eenvoudig het logo uploaden.

Deze type stempels hebben een montuur van kunststof en zijn daardoor licht in gebruik. De uitstekende kwaliteit zorgt ook voor een lang gebruik met regelmatig stempelen. Onze snelle levertijd staat zorgt ervoor dat u snel over uw stempel kunt beschikken.

 1. Colop Printer Datumstempel R24
  Colop Printer R24/D

  Colop Printer R24 datum. Zelfinktende stempel met max. 2 regels eigen tekst en datum.

 2. Colop printer Q24 DATER
  Colop Printer Q24/D

  Colop Printer Q24/D. Zelfinktende stempel voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

 3. Colop Printer R30 datumstempel
  Colop Printer R30/D

  Colop Printer R30/D. Zelfinktende stempel met max. 4 regels eigen tekst en datum.

 4. Colop Printer Q30-d
  Colop Printer Q30/D

  Colop Printer Q30/D. Zelfinktende stempel voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

 5. Colop Printer Datumstempel 35 D
  Colop Printer 35/D

  Colop Printer 35/D. Stempel (topkwaliteit) met max. 4 regels eigen tekst/logo en datum.

 6. Colop Printer Datumstempel 38
  Colop Printer 38/D

  Colop Printer 38/D. Stempel met max. 4 regels tekst/logo en datum.

 7. Colop Printer R40/D

  Colop Printer R40/D. Zelfinktende stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

 8. Colop Printer Q43 d
  Colop Printer Q43/D

  Colop Printer Q43/D. Zelfinktende stempel voor max. 8 regels tekst/logo en datum.

 9. Colop Printer R45 DATER, ronde datumstempel met tekst naar keuze.
  Colop Printer R45/D

  Colop Printer R45/D. Zelfinktende ronde stempel / eigen tekst / logo en datum.

 10. Colop Printer R50/D
  Colop Printer R50/D

  Colop Printer R50/D. Zelf-inktende ronde stempel met tekst/logo en datum.

 11. Colop Printer 52-d
  Colop Printer 52/D

  Colop Printer 52/D. Zelfinktende stempel voor max. 2 regels eigen tekst/logo en datum.

 12. Colop Printer 53-d
  Colop Printer 53/D

  Colop Printer 53/D. Zelfinktende stempel voor max. 4 regels eigen tekst/logo plus datum.

 13. Colop Printer 54 d
  Colop Printer 54/D

  Colop Printer 54/D. Zelfinktende stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

 14. Colop Printer 55D Ovaal
  Colop Printer 55D Ovaal

  Creëer uw eigen unieke stempelafdruk met de Colop Printer 55D Ovaal!

 15. Colop Printer 55 d
  Colop Printer 55/D

  Zelfinktende stempel met eigen tekst + datum in vertrouwde Colop topkwaliteit.
  Afdrukformaat: 40x60mm, max. 7 regels, hoogte datum: 4mm

 16. Colop Printer 60 R
  Colop Printer 60 R

  Colop Printer 60 met de datum rechts uit het midden. Grote datumstempel met datum en veel tekst.

 17. Colop Printer 60 HD
  Colop Printer 60 H

  Ontwerp uw eigen stempel eenvoudig online met onze gebruiksvriendelijke creator.

site.Page

Zelfinktende datumstempels met kunststof montuur

Datumstempels van het type Colop Printer en Trodat Printy kunt u in onze shop online gemakkelijk zelf ontwerpen. Met behulp van onze "creato"r bepaald u de tekst, het lettertype, formaat e.d. Daarnaast kunt u eenvoudig het logo uploaden.

Deze type stempels hebben een montuur van kunststof en zijn daardoor licht in gebruik. De uitstekende kwaliteit zorgt ook voor een lang gebruik met regelmatig stempelen. Onze snelle levertijd staat zorgt ervoor dat u snel over uw stempel kunt beschikken.

Printy Dater met tekst

Colop Printer atumstempels met extra tekst mogelijkheid zijn zelfinktende datumstempels met inkt op waterbasis. Deze inkt droogt op standaard papier. Voor glad papier en andere ondergronden verwijzen wij u naar onze handstempels met speciale inkten. Naast de datum kan de Colop Printer met kunststof behuizing voorzien worden van een tekst naar keuze.

Datumstempels in deze serie zijn verkrijgbaar in ongeveer 20 formaten, waardoor er een ruime keuze is. De datum wordt meestal afgedrukt in 3 tot 4 millimeter (naar keuze) waardoor er ruimte overblijft voor tekst. U verstelt de datum elke dag handmatig met behulp van de tandwielen.

De inkt wordt altijd in de juiste hoeveelheid gedoseerd bij het afdrukken. U kunt kiezen voor een rechthoekige, vierkante of Colop ronde datumstempel.

U kunt Colop Printer langdurig gebruiken, omdat er 10 opeen lopende jaren op de doordraaibare banden staan. Afhankelijk van de frequentie van stempelen is de inkt in de Colop Printer datumstempel met losse tekst voldoende voor 4.000 tot 7.000 afdrukken.

Is het inktkussentje leeg? Geen nood, het kan heel gemakkelijk vervangen worden voor een nieuw reservekussentje dat u ook in deze shop kan bestellen. Ook het stempelplaatje kan heel makkelijk vervangen worden voor een Colop Printer tekstplaatje met andere tekst. Vervang in dat geval ook altijd het inktkussentje.

Creëer online bij ons uw Colop Printer met datum en tekst.

 

Trodat Printy datumstempel

Net als de Colop Printer datumstempel is de Trodat Printy datum stempel met, al dan niet een eigen, tekst ook zelf-inktend. Deze inkt is altijd op waterbasis en geschikt voor normaal papier. Hij stempelt de datum en de gewenste tekst. Deze combinatie maakt uw dagelijkse administratie eenvoudiger.

Kies het formaat en download uw logo en/of voer de gewenste tekst in. Print de drukproef en controleer alles voordat u bestelt. De Trodat Printy met kunststof behuizing is erg handig voor op kantoor, in winkels of thuis. U kunt de kleur van de afdruk bij het bestellen kiezen, waarbij zwart de meest voorkomende is.

Net als bij de Colop Printer datumstempel met aangepaste tekst, pas je de datum dagelijks aan. Als de kleur van de Trodat Printy op is, vervang dan het geïntegreerde Trodat reservekussen door een nieuwe.

Ook dit merk voorzien in rechthoekige, Trodat ronde datumstempels en Trodat vierkante datumstempels. Voor vertalers, notarissen en andere beroepen hebben wij de Trodat Printy rond. Deze hebben dan vaak geen doordraaibare datum. Vaak staat dan in het midden het Wapen van Nederland met de Nederlandse Leeuw.

Voor alle datumstempels met tekst geldt dat, indien u voor 15.00 uur stempels besteld via de website, wij de levering van uw stempel order dezelfde werkdag nog versturen. Uiteraard onder voorbehoud dat het bestand goed is. Indien het bestandje dat u meestuurt niet goed is kan dit de levertijd beïnvloeden.

 

Alternatief

Als alternatief bieden wij u de Zelf-inktende datumstempels met een metalen montuur aan. De afdruk is kwalitatief hetzelfde als de Printy Dater en de Trodat Printy datumstempel. Echter, het montuur is van metaal of deels van metaal waardoor deze versie nog geschikter is voor veelvuldig gebruik. Voor gebruik in magazijnen of werkplaatsen adviseren wij deze metalen versie.

 

Levertijden

In tegenstelling tot alle stempels en onze inkt stempels met datum hebben onze brandstempels en lakstempels een levertijd van ca 5 werkdagen. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat de levertijd 1 dag langer duurt. Dit komt door het speciale productieproces.

Vragen? Stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen u graag.