Verpakkingsstempels, Wiegstempels en inktadvies

Ons assortiment grote handstempels bevatten ook de zgn. wiegstempels die gemakkelijk vast te houden zijn en geschikt zijn voor speciale toepassingen. Door de ronding in de stempel is deze nog gemakkelijker af te drukken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een grote "platte" XXL handstempel.

Uiteraard kunt u het ontwerp voor de tekstplaat van de wiegstempel zelf online maken met de hulp van onze creator.

 1. Stempelfabriek.nl Grote stempel Swing stempel 200x140 mm
  Grote Swingstempel 140x200 mm

  Grote Swing handstempel, speciaal formaat met maximaal 22 regels.

 2. Grote stempel Swing stempel 260 x 200 mm
  Grote Swingstempel 200x260 mm

  Grote Swing handstempel, speciaal formaat

 3. Complete Swingstempel set 200x260 mm
  Complete Swingstempel set 140x200 mm

  Grote Swingstempel met stempelinkt 191 en stempelkussen Toppad 2

 4. Complete Swingstempel set 200x260 mm
  Complete Swingstempel set 200x260 mm

  Grote Swingstempel met stempelinkt 191 en stempelkussen Toppad 3

 5. ISPM 15 Handstempel 75x35 mm

  De ISPM 15 Handstempel 75x35 mm, een veelzijdige stempel op maat gemaakt voor de verpakkingsindustrie. 

 6. ISPM 15 Handstempel 100x50 mm

  De ISPM 15 Handstempel 100x50 mm voldoet aan de ISPM eisen.

 7. ISPM 15 stempel Colop Printer Q30

  Met de Colop Printer Q30 ISPM 15 Stempel kunt u erop vertrouwen dat uw houten verpakkingen voldoen aan de strenge behandelingsvereisten

 8. ISPM 15 stempel Colop Printer 53

  De ISPM 15 Stempel Colop Printer 53 bevat het essentiële IPPC-merkteken

 9. ISPM 15 stempel Colop Printer 55

  Deze zelfinktende stempel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de IPPC-richtlijnen

Verpakkingsstempels, Wiegstempels en inktadvies

Ons assortiment grote handstempels bevatten ook de zgn. wiegstempels die gemakkelijk vast te houden zijn en geschikt zijn voor speciale toepassingen. Door de ronding in de stempel is deze nog gemakkelijker af te drukken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een grote "platte" XXL handstempel.

Uiteraard kunt u het ontwerp voor de tekstplaat van de wiegstempel zelf online maken met de hulp van onze creator.

Wiegstempel voor bedrukking op groot formaat oppervlakken

Wij bieden stabiele metalen verpakkingsstempels aan in 2 verschillende maten. De grote wiegstempel is perfect voor oppervlakken van groot formaat. Wilt u bijvoorbeeld grotere papieren tassen of T-shirts bedrukken, dan is een grote wiegstempel ideaal. Hij is zeer robuust en de verwisselbare tekstplaathouder geeft je meer mogelijkheden dan normaal.

De tekstafbeelding kan namelijk steeds weer veranderen zonder dat je een nieuwe weegstempel hoeft te kopen. Haal eenvoudig zelf de tekstplaat uit de tekstplaathouder en vervang deze door een andere metalen gebogen plaat met stempelrubber.

 

Extra grote stempel met verwisselbare tekstplaathouder

Colop wiegstempels staan ​​voor goede kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden deze verpakkingsstempels in twee verschillende maten aan, zodat u zeker het formaat vindt dat bij u past. Bijpassende tekstplaathouders inclusief tekstplaat met gravure naar keuze kunnen ook mee besteld worden.

Zo'n tekstplaathouder is gemakkelijk te verwisselen voor een andere houder met rubberen tekstplaat. Dit is erg handig voor als u meerdere verschillende stempelafdrukken door elkaar heen wilt gebruiken.

Het TopPad 2 of 3 (afhankelijk van de grootte van de stempel) is geschikt als stempelkussen voor de grote wiegstempels. Deze zijn ook verkrijgbaar in twee verschillende maten, passend bij de oversized stempel. Uiteraard kunt u de kleur inkt en het type inkt ook naar eigen toepassing kiezen.

 

Bestel extra grote stempels en profiteer er lang van

Bestel de grote wiegstempel van Colop en profiteer van de overtuigende voordelen. Bij andere merken wiegstempels kun je de tekstplaathouder niet verwisselen om een ​​andere tekstafbeelding te krijgen. Dat is alleen bij het merk Colop het geval.

Met onze producten kunt u de meest uiteenlopende motieven, afbeeldingen en teksten stempelen. Dit kan bijvoorbeeld op tassen, dozen of kleding, zonder dat u de stempel zelf hoeft te vervangen. De ondergrond waar u op gaan stempelen is wel bepalend voor de inktsoort. Let daar goed op!

Één of meerdere tekstplaten voor de wiegstempel, of de complete wiegstempel kunt u hier bestellen. Bestel daarbij uw TopPad en de juiste inkt en u heeft een goede mix voor het bestempelen van grote oppervlakten.

Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste inktsoort? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bestel op werkdagen voor 15.00 uur en u ontvangt de levering de eerstkomende werkdag.