Brandstempel houders

Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van onze elektrische brandstempelhouders. Met een elektrische brandstempelhouder heeft u de volledige controle over het brandproces, terwijl u geniet van het comfort en de efficiëntie die deze moderne technologie biedt.

 1. Brandstempel standaard

  Voor een mooie kaarsrechte brandafdruk is deze brandstempelstandaard ideaal.

  231,36
 2. Brandstempelhouder ALK 6
  Brandstempelhouder ALK 6

  Brandstempelhouder 400 Watt

  148,08
 3. Brandstempelhouder ALK 4 Duo
  Brandstempelhouder ALK 4 Duo

  Brandstempelhouder 2x300 Watt

  198,31
 4. Brandstempelhouder ALK 4
  Brandstempelhouder ALK 4

  Brandstempelhouder 300 Watt

  125,60
 5. Brandstempelhouder ALK 2
  Brandstempelhouder ALK 2

  Brandstempelhouder 200 Watt

  113,69
 6. Brandstempelhouder ALK 1
  Brandstempelhouder ALK 1

  Brandstempelhouder 150 Watt

  108,42
 7. Brandstempelhouder ALK 0
  Brandstempelhouder ALK 0

  Brandstempelhouder 125 Watt

  107,10
 8. Brandstempelhouder ALK ER80
  Brandstempelhouder ALK ER80

  Brandstempelhouder 80 Watt

  156,01

Brandstempel houders

Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van onze elektrische brandstempelhouders. Met een elektrische brandstempelhouder heeft u de volledige controle over het brandproces, terwijl u geniet van het comfort en de efficiëntie die deze moderne technologie biedt.

Onze elektrische brandstempelhouders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Ze worden geleverd met een verwarmingselement dat snel en gelijkmatig opwarmt, waardoor u in een handomdraai klaar bent om uw brandstempel op verschillende oppervlakken aan te brengen. Of u nu hout, leer, papier of andere materialen wilt branden, onze brandstempelhouder zorgt voor een consistente en nauwkeurige afdruk.

Met de elektrische brandstempelhouder kunt u (met behulp van een spanningsregelaar) de temperatuur eenvoudig aanpassen aan uw specifieke behoeften. Dit stelt u in staat om te werken met verschillende materialen en zorgt ervoor dat u altijd de gewenste resultaten krijgt. Bovendien biedt de elektrische brandstempelhouder een veilige en gecontroleerde omgeving om mee te werken, waardoor het risico op ongelukken wordt geminimaliseerd.

Of u nu een professional bent die regelmatig brandstempels gebruikt of een enthousiaste hobbyist die op zoek is naar een handige tool, onze elektrische brandstempelhouder is een must-have. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurig branden. Bovendien zijn onze brandstempelhouders duurzaam en vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat u er langdurig plezier van zult hebben.

Als u op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare manier om uw brandstempels te gebruiken, dan is onze elektrische brandstempelhouder de perfecte keuze. Ontdek de mogelijkheden en geniet van het gemak en de precisie die het biedt. Bestel vandaag nog uw elektrische brandstempelhouder en ervaar de voldoening van het creëren van professionele brandafdrukken met gemak.