Bedrijfsstempels voor kantoor en magazijn

Ieder bedrijf, groot of klein, heeft natuurlijk een bedrijfsstempel met eigen ontwerp nodig. Dit hoort op elk bureau om het dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Wij maken bedrijfsstempels met logo, tekst en/of datum in vele uitvoeringen.

Bedrijfsstempels voor kantoor en magazijn

Ieder bedrijf, groot of klein, heeft natuurlijk een bedrijfsstempel met eigen ontwerp nodig. Dit hoort op elk bureau om het dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Wij maken bedrijfsstempels met logo, tekst en/of datum in vele uitvoeringen.

Bedrijfsstempel kopen

Bedrijfsstempels kunt u eenvoudig bij ons kopen. U kunt uw bedrijfsstempel online ontwerpen met uw persoonlijke gegevens en vervolgens de bestelling plaatsen. U kunt niet alleen de naam en het adres maar ook bijvoorbeeld het e-mailadres en uw website erop laten zetten. U kunt zelfs de vermelding in het handelsregister of het btw-nummer toevoegen aan de gegevens op de zegel.

Ook het online bestellen van bedrijfsstempels met logo is heel eenvoudig.

 

Bedrijfsstempels met logo

Om uw individuele bedrijfsstempel met logo te kunnen bestellen, gaat u deze eerst online ontwerpen. Dit kan met onze Creator. Maak uw ontwerp met behulp van onze voorbeelden. Upload eenvoudig uw logo of ontwerp. In de preview/drukproef kan u controleren of alles klopt. Print deze altijd eerst uit ter controle.

Bedrijfsstempels met uw gegevens kunt u bij ons in elke gewenste maat bestellen. Bedenk daarom welk formaat het beste bij uw toepassing past. Ook XXL bedrijfsstempels en ronde bedrijfsstempels in diverse formaten kunt u online bestellen. Behalve grote stempels kunt u bij ons ook kleine stempels laten maken.

 

Handstempel voor uw bedrijf

Een handstempel of inktstempel is altijd gemakkelijk voor uw bedrijf. U kunt dan niet alleen met een standaard stempelkussen op papier stempelen maar, met stempelkussens gevuld met speciale inkten, ook op glad papier, hout, leer of andere ondergronden. Kijk daarvoor bij ons hoofdstuk stempelinkten.

 

Zelfinktende stempel versus EOS stempel

Op sommige gladde papiersoorten (folders) droogt de EOS inkt goed maar op andere gladde papiersoorten weer niet. Dat is moeilijk vooruit te bepalen. EOS stempels staan bekend om hun goede afdruk op standaard papier.

Zelf-inktende stempels maken wij van de merken Colop Printy, Colop Classic en Colop Expert en Trodat Printy en Trodat Professional zijn voorzien van een inktkussentje met inkt op waterbasis. Deze drogen dus niet op glad papier!

Deze zelf-inktende bedrijfs stempels kunnen tot 7.000 keer worden afgedrukt voordat het inktkussentje moet worden vervangen voor een nieuw. De EOS-stempels daarentegen kunnen tot 20.000 afdrukken maken alvorens te moeten worden beïnkt, wat een prima prestatie is.

Wilt u een duurzame bedrijfsstempel met logo bestellen dan zijn beide een goede keuze. Voor glad papier adviseren wij echter een houten handstempel in combinatie met een StazOn stempelkussen.

 

Textielstempels

Wilt u bedrijfsstempels lmet uw logo bestellen om textiel te personaliseren? Uw stempelontwerp is dan duidelijk zichtbaar als reclame voor het bedrijf. Hiervoor kunnen wij de stempelinkt 320 en 325 van Noris aanbevelen.

De Noris 320 inkt in combinatie met het stempelkusen Multipad of TopPad is geschikt voor handstempels. De Noris 325 is ook geschikt voor zelf-inktende stempels.

Zoekt u een eigen stempel met wisselende teksten op kleding? Kijk dan eens naar de DIY Colop Printer 20 Textiel stempel.

 

 

Ontwerp uw bedrijfstempel gemakkelijk online

Zelfs als u niet handig bent met de computer, kan u eenvoudig uw stempel met bedrijfsgegevens maken met behulp van onze stempelcreator. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Upload deze dan bij uw stempelkeuze.

 

Standaard papier versus glad papier

Bij het kiezen van de juiste bedrijfsstempel speelt ook de papiersoort waarop u gaat stempelen een rol. Want, zoals hierboven al omschreven, standaard papier stelt andere eisen dan glad MC-papier (machine coated).

Inkt op waterbasis is niet geschikt voor glad papier. Gaat u dus stempelen op glad papier of op kraftpapier, dozen e.d. vraag ons dan om een stempel en inktadvies. Meestal adviseren wij dan een handstempel met speciale inkt en een speciaal, goed sluitend, stempelkussen.

 

Wat moet er op een bedrijfsstempel staan?

Er zijn geen bedrijfsstempel eisen. Is toch een bedrijfsstempel verplicht voor een bepaalde instantie dan zal degene die de verplichting stelt wel aangeven wat erop moet. Een stempel voor uw bedrijf is altijd handig en komt altijd wel van pas bij belangrijke documenten. Bijvoorbeeld een vereiste bedrijfsstempel maken voor een werkgeversverklaring. een bedrijfsstempel werkgeversverklaring is dan wel vaak voorzien van een logo.

 

Visitekaartjes zelf stempelen

Wilt u bedrijfsstempels bestellen om uw visitekaartjes zelf te drukken? Zorg dan dat de stempelafdruk met de juiste inkt gedaan wordt. Kies dan liever voor een handstempel met een StazOn (sneldrogende) stempelinkt. Overigens moeten deze stempelkussens altijd goed gesloten zijn zodat ze niet snel uitdrogen en je er lang mee kunt stempelen.

Bedrijfsstempels met een logo die al een automatisch stempelkussen hebben, werken met inkt op waterbasis. Bij glad papier is dat een probleem, voor deze bedrijfsstempels is dan inkt op basis van alcohol of een vluchtige stof nodig. Denk dus bij het online bestellen van bedrijfsstempels goed na op welk papier u wilt stempelen. Met name visitekaartjes of folders zijn meestal gemaakt van glad papier omdat het er beter uitziet voor dit doel.

 

Snelle levertijd

Door de korte levertijd van slechts één dag is de bedrijfs stempel met tekst en of logo snel bij u. Indien u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt versturen wij deze nog dezelfde dag. EOS stempels kunnen 1 dag langer duren en Brandstempels en Lakzegelstempels hebben een levertijd van ca. 5 dagen.