Trodat Professional 5274

Trodat Professional 5274

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 8 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

93,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5274. De tekstplaat van de stempel is max. 60x40 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5274. Levertijd 1 dag.

Trodat Professional 5274 - De Stempeloplossing voor uw firma

Ontdek de Trodat Professional 5274, een geavanceerde stempel die voldoet aan de behoeften van moderne professionals. Met zijn focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en precisie, biedt deze stempel een reeks voordelen die perfect aansluiten op zakelijke en administratieve vereisten.

 

Trodat 5274 - Innovatie en prestatie

Duurzaam en Betrouwbaar: De Trodat Professional 5274 is ontworpen met hoogwaardige materialen voor langdurig en intensief gebruik, zonder concessies te doen aan de prestaties.

Ergonomisch Ontwerp: Met zijn ergonomische ontwerp minimaliseert deze stempel vermoeidheid en biedt het comfortabel stempelen, zelfs bij langdurig gebruik.

Indrukwekkende Afdrukkwaliteit: Geniet van consistente, scherpe en professionele afdrukken met de Trodat Professional 5274, waardoor uw documenten een verzorgde uitstraling krijgen.

Eenvoudig Inktvervangingssysteem: Het innovatieve inktvervangingsysteem zorgt voor een snelle en schone vervanging van het inktkussentje, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Milieuvriendelijk Ontwerp: Als CO2-neutraal product draagt de Trodat Professional 5274 bij aan een duurzame toekomst door te investeren in klimaatbeschermingsprojecten.

Maatwerk Mogelijkheden: Personaliseer uw stempel met bedrijfslogo's of andere aangepaste details voor een unieke en professionele uitstraling.

Nauwkeurige Positionering: Met het transparante onderstempelvlak kunt u de afdruk nauwkeurig positioneren, voor perfecte stempels, elke keer weer.

Duurzame Inkt op Waterbasis: De Trodat 5274 maakt gebruik van hoogwaardige watergedragen inkt die voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en geschikt is voor diverse papiersoorten.

 

Online ontwerpmogelijkheden voor de Professional 5274

Ontwerp uw Professional 5274 eenvoudig online met behulp van de gebruiksvriendelijke ontwerptool van Trodat. Bekijk en beoordeel uw ontwerp voordat u bestelt, voor een naadloze en gepersonaliseerde ervaring.

 

Trodat's duurzaamheidsvisie: CO2-neutraal

Als pionier op het gebied van duurzaamheid investeert Trodat in CO2-compensatieprojecten om een positieve impact op het milieu te creëren en bij te dragen aan een groenere toekomst.

 

Trodat Professional 5274 ruimte voor tekst en logo

Met een maximaal afdrukformaat van 60x40mm biedt de Trodat Professional 5274 ruimte voor tekst en logo's. Kies uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen, voor een stempel die perfect past bij uw bedrijfsidentiteit.

 

Model kleiner dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5206

Model groter dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5208

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.