Trodat Professional 5206

Trodat Professional 5206

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 7 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

86,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Tekst-en logostempel Trodat Professional 5206

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5206. De tekstplaat van de stempel is max. 56x33 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5206. Levertijd 1 dag. 

De Trodat Professional 5206 biedt een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met zijn focus op kwaliteit en efficiëntie is deze stempel ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse professionele omgevingen.

 

Voordelen van de Trodat Professional 5206

  • Vervaardigd met hoogwaardig roestvrij staal voor langdurige duurzaamheid.
  • Minimaliseert trillingen en biedt een ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik.
  • Levert consistente en professionele stempelresultaten.
  • Eenvoudig te vervangen inktkussentjes voor een probleemloze ervaring.
  • CO2-neutraal productieproces met investeringen in klimaatbeschermingsprojecten.
  • Mogelijkheid tot personaliseren van uw stempel t.b.v. uw bedrijf.
  • Sterk en stevig ontwerp dat bestand is tegen intensief gebruik.
  • Nauwkeurige afdrukpositionering voor perfecte resultaten.
  • Gebruik van hoogwaardige op waterbasis gebaseerde inkt die aan strikte normen voldoet.

 

Online ontwerp van de Trodat 5206

Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerpmodule kunt u de Trodat 5206 eenvoudig aanpassen aan uw wensen. Bekijk een nauwkeurige drukproef voordat u bestelt, om ervoor te zorgen dat uw stempel perfect aan uw behoeften voldoet.

 

CO2-neutraal productieproces van Trodat

Als onderdeel van onze inzet voor duurzaamheid zijn al onze Trodat-producten, inclusief de Trodat Professional 5206, CO2-neutraal. Door te investeren in klimaatbeschermingsprojecten dragen we bij aan een schonere planeet voor toekomstige generaties.

 

Informatie over de inktsoort en toepassingen

De Trodat Professional 5206 maakt gebruik van hoogwaardige op waterbasis gebaseerde inkt die geschikt is voor verschillende soorten papier. Met een maximale afdrukafmeting van 68x24 mm en de mogelijkheid om een logo toe te voegen, biedt deze stempel flexibiliteit en maatwerk.

Kies voor de Trodat Professional 5206 voor een duurzame, professionele en efficiënte stempeloplossing die aan al uw behoeften voldoet. Met zijn robuuste constructie, nauwkeurige afdrukken en milieuvriendelijke kenmerken is deze stempel de perfecte keuze voor elk kantoor of bedrijf.

 

Kleiner model: 56x26mm Trodat Professional 5204

Groter model: 60x40mm Trodat Professional 5274 

Stempelplaatje voor de Trodat Professional 5206

Reserve kussentje voor de Trodat Professional 5206 6/56

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.